Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Imatge de fons d'un supermercat Mercadona amb una altra imatge de síndries tallades i uns interrogants

Desvelen l'origen real de les síndries que ven Mercadona als supermercats

La cadena valenciana es comença a preparar per oferir un dels productes més esperats i refrescants de l'estiu

Mercadona és un dels supermercats més famosos i visitats a Espanya. Amb l'estiu a la cantonada, els consumidors esperen trobar alguns aliments refrescants, com la síndria, per lluitar contra les altes temperatures.

En aquest sentit, una de les preguntes més freqüents que apareixen a la ment dels clients és quin origen tenen les síndries que ven el supermercat de Juan Roig. Pel que fa a l'establiment, continua sent ferm en el compromís amb el producte espanyol.

Aquest és l'origen de les síndries de Mercadona

Tot i que no són molts els consumidors que coneixen aquesta dada, les síndries que es poden adquirir a Mercadona tenen l'origen a Almeria. Concretament, el supermercat treballa amb diversos proveïdors de la ciutat.

Entre ells, se'n troben alguns com Única Fresh, Agrupapulpí Agroiris, Vicasol, Navarro d'Haro, Murgiverde, Caparros Nature, Agroponent i Anecoop (Cooperatives d'Almeria).

Com passa cada any, durant els mesos d'estiu i fins a l'octubre, s'espera que Mercadona adquireixi 20.000 tones de síndries d'aquest origen. Així, els clients que ho desitgin tindran a casa un producte nacional.

Una dona agafa un tros de síndria al supermercat, i al cercle, un agricultor amb dues síndries
La síndria de Mercadona té l'origen a Almeria | Getty Images

Mercadona reforça el compromís amb el producte espanyol

Un any més, Mercadona demostra el compromís amb el producte d'origen espanyol. De fet, des del supermercat afirmen que més del 85% del seu catàleg té origen al nostre país.

Entre els productes més consumits, hi ha els cultivats, els elaborats o els peixos. Per la seva banda, indiquen: "A Mercadona apostem fermament pel sector primari espanyol".

Així mateix, asseguren: "Prioritzem, sempre que sigui viable, per l'origen espanyol dels productes i de les primeres matèries".

El supermercat s'uneix al codi de bones pràctiques comercials

A la seva pròpia web, des de Mercadona indiquen el seu suport a les campanyes que llança el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació pel que fa a la venda de fruites i verdures de temporada.

A més, la cadena defensa sempre les pràctiques comercials justes. Això és una cosa que demostren a través de fets com la seva inclusió al Codi de Bones Pràctiques Mercantils a la Contractació Alimentària.