Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Noia feliç assenyalant Mercadona

La nova crema amb olor de sorbet de mango que vola de Mercadona: només 2,50 euros

Mercadona estrena un nou assortiment de cara a l'estiu que té aquesta crema com un dels productes destacats

No us podeu perdre la nova crema de Mercadona. És perfecta per a la pujada de temperatures que tindrem en els pròxims mesos. Forma part de les novetats que la marca Deliplus ha volgut incloure amb vista a l'estiu.

És la crema corporal de sorbet de mango. Amb ella aconseguirem una sensació de frescor durant aquesta època de l'any tan necessària. Està cridada a ser un dels èxits d'aquest estiu a Mercadona per les característiques.

La pots trobar ja a la secció de Perfumeria de Mercadona. Allí tens aquest producte disponible juntament amb la resta de l'assortiment. Es ven en un pot que conté 250 ml de producte i té un preu de 2,50 euros.

La nova hidratant de Mercadona té àcid hialurònic

Les altes temperatures comporten, vulguem o no, una major pèrdua de líquid. Per això, cal que rehidratem la pell perquè pugui lluir de la millor manera. Per això l'ús de cremes hidratants és necessari.

En aquest cas, aquesta hidratant de Mercadona compta entre els seus ingredients amb àcid hialurònic. Aquest és conegut per les seves propietats hidratants. Per això, quan facis servir aquest cosmètic notaràs com la teva pell es va notant millor.

Al propi envàs de la crema veuràs la manera com l'has de fer servir. Es recomana una aplicació diària, normalment després de la dutxa. Per això hauràs d'estendre-la mitjançant un massatge suau fins a la seva total absorció.

Crema corporal de sorbet de mànec de Mercadona
La nova crema de Mercadona té un efecte hidratant | Mercadona

La novetat de Mercadona: olor de mango i textura refrescant

La fragància a mango és una de les dades d'identitat d'aquesta hidratant de Mercadona. Encara que també cal dir que no és que el tindrem molt de temps a la nostra pell. Aguanta molt menys dels que ens agradaria, però almenys per uns moments notem aquesta frescor.

Aquesta s'aconsegueix també gràcies a la textura que té. Es podria dir que és una cosa similar al gel, cosa que fa que la seva frescor augmenti. A més, és força lleugera, per la qual cosa gairebé no costa estendre-la.

Un altre punt a favor d'aquest producte de Mercadona és la seva absorció ràpida. Quan l'apliques sobre la teva pell, ràpidament veus com s'absorbeix i comença a estar lluminosa. Això també ajuda, els dies de calor, a refrescar de manera ràpida les cames cansades.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.