L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl

El berenar complet de Lidl per 0,59 € amb què recordaràs la teva infància

Aquesta deliciosa llaminadura de Lidl és com un viatge al passat!

Lidl ha tornat a convertir-se en el focus d'atenció. Tot i el desconeixement de molts clients, la veritat és que la cadena alemanya compta al seu catàleg amb un producte molt especial. I no, no només destaca pel seu preu econòmic o deliciós sabor.

En aquesta ocasió, cert producte de Lidl està triomfant per assemblar-se a un de molt popular durant la infància. Per això, no és estrany que una gran quantitat de clients opti per incloure'l al berenar.

A Lidl trobaràs el berenar més nostàlgic i deliciós

Tinguis l'edat que tinguis, segurament has trobat milers de variants d'aquest dolç. Parlem d'aquestes delicioses galetes banyades amb xocolata negra que contenen un forat al seu interior. Es tracta d'un producte molt associat a la infància i als berenars, ja que és una gran opció per a qualsevol que vulgui gaudir d'un piscolabis.

Els clients de Lidl que estiguin interessats a donar-los una oportunitat, tan sols hauran de buscar-les sota el nom de Morenazos de xocolata. Així mateix, hauran de saber que la marca que els comercialitza és Sondey, la qual disposa fins i tot més versions d'aquestes saboroses galetes amb xocolata.

Muntatge de galetes amb xocolata de Lidl
El seu gust no deixa ningú indiferent | España Diario TIPS

Tot i que és cert que cadascú les pot consumir al seu gust, cal recordar una de les formes més riques. Per això, només hauràs de preparar-te un got de llet o el teu batut preferit. Aleshores, podràs mullar les galetes al seu interior, aconseguint que obtinguin una textura més tova. D'aquesta manera, estaràs combinant el sabor de la teva beguda amb la saborosa xocolata negra!

Per si no n'hi hagués prou, a Lidl podràs trobar aquest producte a un preu molt econòmic. Sense anar més lluny, cada paquet de 150 grams només costa 59 cèntims. Una xifra que, tenint en compte els preus actuals, suposa una autèntica ganga.

Més detalls sobre aquestes galetes tan boníssimes

Pel que fa al llistat d'ingredients, podem trobar els següents: sucre, pasta de cacau, mantega de cacau, llet en pols, farina de blat, sucre, greix de palmell, sal i aroma de taronja, entre d'altres.

Per cada 100 grams consumits, la seva aportació calòrica puja a les 510 calories, 15 grams de greix, 31 grams de sucres, 6 grams de proteïnes, 0,49 grams de sal i 4 de fibra .

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Això sí, cal destacar que compta amb una note d' "E" pel que fa a l'escala de Nutriscore. Aquest sistema dʻetiquetatge ens permet conèixer la informació nutricional dels productes que comprem i, en el seu cas, ha obtingut la pitjor nota.

Només cal recordar que, com indica l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) , «Nutriscore penalitza les calories, greixos saturats, sucre i sal: aliments com brioixeria, embotits i aperitius tenen en comú una composició nutricional poc saludable, amb massa sucres o greixos».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!