Una noia passa per davant d'una de les botigues de Bershka a Madrid

Bershka promet arrasar amb la jaqueta més 'top' de la tardor

La signatura 'low-cost' ha posat a la venda una peça atrevida inspirada en l'estètica retro

Enguany en matèria d'abrics, els plumífers i embuatats es convertiran en indiscutiblement la tendència estrella de la temporada que arrasarà tant en signatures d'alta costura com en marques ‘low-cost’.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photograph by Tyrone Lebon

Una publicación compartida de Bottega Veneta (@bottegaveneta) el

Donat l'èxit que ha aconseguit aquest disseny durant anys, l'embuatat s'ha convertit en el segell inherent de grans signatures com Bottega Veneta que l'ha anat aplicant en totes les seves creacions en major o menor mesura de la mà del dissenyador Daniel Lee o A.W.A.K.E MODE que ha situat aquest teixit en l'eix central de diverses creacions com, per exemple, en abrics o faldilles.

La cridanera peça de Bershka

Aquesta tardor, aquesta textura mullida en forma de quadrats simètrics tornarà a transcendir i a arrasar en el seu hàbitat natural, els abrics i jaquetes. No obstant això, els que de veritat s'alçaran com a tendència seran els embuatats més mil·lennials, retros i atrevits tal com ha mostrat la signatura ‘low-*cost’, pertanyent a InditexBershka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Bershka (@bershka) el

Concretament, la signatura ‘low-cost’ ha tret a la venda  una jaqueta d'aquestes característiques. La peça es tracta d'una jaqueta embuatada ‘cropped’, de mànigues folgades acabades en elàstic, coll pujat i tancament mitjançant cremallera oculta per tapeta que podria brindar a qualsevol 'look' un aire retro. Aquesta peça està disponible en diversos colors i dissenys en la pàgina web de la signatura.

Així doncs, a més de poder invertir en dues caçadores ultra cridaneres (una de patent vermell i una altra iridescent), també podràs fer-te amb unes més conservadores d'efecte pell en color blanc i negre per un preu de 39,99 euros. Ideals per a treure a la llum el teu costat més creatiu i, per a a el mateix temps, no passar fred al llarg de la temporada.

La inspiració d'Inditex

A vegades, recórrer al passat per a construir un futur millor és necessari i una realitat que també s'instaura en la moda, un sector on contínuament es reinventen tendències de dècades enrere.

Un d'aquests dissenys que es va recuperar del passat i que ara en ple segle XXI ha tornat a triomfar han estat els colors reflectors, el platejat, els acoloreixis neó i en si tota l'estètica retro dels anys 70, tan típics de les discoteques i de la música feta per ABBA.

Aquesta temporada de tardor i hivern, el gegant d'Inditex s'ha inspirat en aquests dissenys per a crear peces com les jaquetes embuatades que hem explicat prèviament.

Per a donar-li forma a la seva idea també ha necessitat l'ajuda de signatures d'alta costura com, Off-White, Gucci, Heron Preston o Supreme i per descomptat Dominic que la temporada passada es van centrar en fabricar col·leccions d'aquesta estètica, dignes de les noves generacions.

El punt a favor de Bershka davant les noves peces iridescents, reflectores i cridaneres és que totes les seves peces embuatades estan a la venda i a l'abast del públic a un preu d'allò més assequible, a diferència de, per exemple, la col·lecció de xandalls amb decorats cridaners de Gucci on cada peça valia prop dels 1500 euros.