Imatge d'un aparador de Zara

El calçat que tothom tenia de petit i torna per marcar tendència aquesta tardor a Zara

La marca d'Inditex ha enamorat diverses 'influencer' amb les seves noves botes

La majoria de peces que arrasaran aquesta tardor fa anys que existeixen. No obstant això, a mesura que passa el temps totes elles busquen la manera de reinventar-se complint les preferències i necessitats que tingui el públic en aquest moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de @buscandoinspiracion el

L'any passat les muscleres, els passadors, els volants, els abrics embuatats,  les caçadores, i les botes militars van inundar el ‘street style’. Actualment, les muscleres les hem pogut veure en samarretes de màniga  cisa, els passadors en format XL, els volants a capes, els abrics embuatats amb colors cridaners i transgressors, les caçadores més rockeres amb folre de xai per dins i les botes militars, en un segon pla per darrere de les botes d'aigua, la nova tendència d'aquesta temporada de tardor-hivern.

Botas engominadas de color caqui de Zara
Les botes de Zara que moltes 'influencers' estan escollint | Instagram

Les botes d'aigua o també denominades com katiuskas que arrasen en la moda de carrer són la reinvenció de les botes d'aigua que portàvem quan érem petits i ens entreteníem saltant en els tolls els dies de pluja. Aquest calçat es va posar de moda en el moment que Prada i Bottega Veneta amb les seves versions de mitja canya multicolors van completar vestits de lluentons i, d'aquesta manera, van vaticinar el seu èxit.

Les virals katiuskas de Zara

A hores d'ara, les ‘influencers’ de moda, sobretot les nòrdiques, han decidit donar-los una oportunitat i apostar per les versions més clàssiques com el negre o el verd militar de mitja canya que han inclòs en els seus estilismes d'entretemps omplint el 'feed' d'Instagram.

Laura Matamoros, Wendy Swan o Jennifer Muchelas han estat algunes de les quals han confirmat recentment la tendència i han lluït botes d'aigua ‘low-cost’ de Zara.

Pasarela de Vivienne Westwood, Prada, Bottega Veneta y Versace.
Aquestes són alguns de les desfilades de grans marques on van aparèixer les virals botes d'aigua | Harpers'Bazaar

Concretament, el calçat que han portat les tres 'it girls' es tracta d'una sabata tipus bota plana, engominada de color verd caqui, de canya alta i amb una sola 'track', a més d'una plantilla tècnica flexible d'escuma composta de làtex que ofereix un major confort. Aquesta katiuska es pot trobar en la pàgina web de la signatura en les talles 36,37, 40 i 41 per només 45,99 euros.

Aquestes botes són molt versàtils pel que les noies les han combinat de diferent manera. D'una banda, Laura Matamoros ha triat rematar el seu estilisme amb un conjunt d'animal 'print' de zebra de la marca 'Name The Brand'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida de Laura Matamoros (@_lmflores) el

D'altra banda, Wendy Swan ha decidit optar per una jaqueta de Zara (39,95€ ) i un ‘bucket hat’ i, finalment, Jennifer Muchelas ha combinat les botes d'aigua amb una camisa i uns pantalons curts blancs juntament amb un barret d'ala ampla pla marró. Si ja vas fitxar aquest calçat, no dubtis, fes-te amb el teu i combina'l de la manera que més t'agradi i que vagi d'acord amb la teva irresistible personalitat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quelques jours dans les vignes ?

Una publicación compartida de Wendy Swan (@wendyswan) el