Primer pla exterior d'una botiga de Lidl

Bogeria a Lidl pel producte que soluciona l'estiu: costa menys de 20 € i és un èxit

És molt versàtil i podràs utilitzar-lo a molts llocs

Quan un article agrada, es nota. Ho pots notar perfectament veient com s'esgota als supermercats. Ràpidament, els clients corren a comprar el seu per por de quedar-s'hi sense. Per això, no resulta tan fàcil aconseguir-lo si no t'afanyes.

En aquest cas, ha estat un article enfocat a l'estiu el que està sent tot un èxit. Està a la venda a Lidl i els clients han embogit amb ell. I és que tot el que sigui aconseguir autèntiques gangues per gaudir d'aquesta època de l'any és molt atractiu. Sobretot, perquè en principi només es fan servir uns mesos.

Lidl acostuma a viralitzar molts dels seus productes, sigui per ofertes o perquè el preu normal és tan econòmic que és com si estigués rebaixat. Per això mateix, no és estrany que en aquest cas tornem a parlar d'un nou èxit de la cadena de supermercats alemanya.

Ens referim al sofà inflable que tens disponible a la seva pàgina web. Aquest és molt versàtil. El podràs utilitzar a qualsevol espai exterior que tinguis a casa teva. Igualment, si tens un pla a l'aire lliure, com que és molt fàcil de transportar, el podràs portar amb tu per estar ben còmode.

 

Un sofà ben còmode per menys de 20 euros

 

El preu té una gran part de culpa que s'hagi convertit en tot un èxit. Com ja t'hem dit, encara que no hi hagi rebaixa, continua resultant igualment econòmic. En concret, aquesta butaca inflable té un preu de 17,99 euros. Si comproves altres establiments, aquest tipus d'articles tenen un preu superior.

 

Ve embalat de forma compacta i manejable. A més, compta amb una pràctica bossa de transport que ens serà molt útil per portar-lo amb nosaltres. El pes és de poc més d'1 quilo, per la qual cosa tampoc serà molt incòmode de transportar. Les seves mides un cop llest són 180 x 80 x 85 centímetres.

 

Per inflar-lo, no necessitaràs inflador. Agafant aire podràs tenir-lo ràpidament llest. Un cop això passi, t'adonaràs que tens un sofà estable, a més de resistent. Pot suportar fins a 200 quilos de pes, així que es pot dir que és apte per a gairebé tothom.

 

Tot i que sí que és impermeable i no l'afecta que es mulli en cap moment, has de tenir en compte una cosa. Per molt inflable que sigui, no pot ser considerat com a apte, per exemple, a la platja i a la piscina. Això és així perquè s'especifica que no és vàlid per utilitzar-se a l'aigua.

 

Pots escollir entre dos models

 

Un cop llegides les característiques d'aquest producte, es pot comprovar que és una autèntica ganga per gaudir còmodament del bon temps, però a més a més té altres afegiments que fan que el seu preu resulti realment econòmic.

 

I és que el pots aconseguir, per ara, en diversos colors. Diem ara com ara perquè estan volant. Pots triar entre verd i blau. Tots dos són igual de bonics i alegres per a aquesta temporada d'estiu.

 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Al color que no arribes, tret que Lidl decideixi reposar-lo, és al taronja. Quan fas la cerca a la pàgina web de la cadena alemanya, et surten els tres models. Però, en aquest darrer cas, t'especifica que està esgotat en línia. Pot ser que n'hi hagi algun a la botiga o que els tinguin reservats per treure'ls en algun moment. Caldrà esperar per saber-ho.

 

Una cosa que encara no t'hem comentat i que és molt important és com es neteja. Ja t'hem dit que és impermeable i a això cal afegir-hi que repel·leix l'aigua. Quant a la neteja, només hauràs de passar un drap humit per retirar la brutícia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!