Lidl

Arrasa l'oli de Lidl que nodreix el cabell en profunditat i val molt pocs diners

Llueix la millor versió de la teva cabellera amb aquest producte totalment natural

Tenir un cabell bonic és una cosa desitjada per moltes dones. Un cabell que visualment tingui un aspecte nodrit, sedós i amb brillantor és el requisit que demanen a tots els productes que adquireixen. Per això, moltes marques l'utilitzen com a reclam promocional.

Realment ho compleixen? Estan pensats per això, en principi, però és l'experiència dels clients la que fa que aquests efectes siguin realment fiables. En aquest sentit, el boca-orella té una gran influència, més que la publicitat. El punt a favor en aquest cas és que, normalment, qui opina, ho ha provat.

Això ha passat amb un producte capil·lar de Lidl que s'ha fet viral pels resultats que han obtingut les clientes. A les xarxes socials pots trobar com creadores de contingut parlen de les beneficioses propietats que aquest aporta als seus cabells.

Es tracta de l'oli de coco Bio Vita d'or que comercialitza Lidl a les seves botigues. Gràcies a ell aconseguiràs lluir un cabell envejable sense haver de recórrer a cars productes que no es necessiten per obtenir un gran resultat. Per només 2,99 euros pot ser teu.

Aconsegueix la millor versió del teu cabell

L'oli de coco és un gran aliat per als cabells des de fa temps. Són moltes les dones les que han caigut rendides a les seves propietats per aconseguir que els cabells llueixin millor. Si hi sumes la bona reputació que tenen els productes de Lidl, no és estrany que el seu oli de coco sigui tan popular.

Gràcies al seu ús, aconseguirem millorar l'aparença dels nostres cabells. Això és, per començar, perquè aconseguirem mantenir a ratlla l'encrespament que, normalment, es produeix per falta d'hidratació. D'altra banda, segellarà aquestes puntes que tan mala imatge donen a la cabellera. En cas que això sigui el que et passa, el recomanable és aplicar-te abans de la dutxa una mica d'oli a les puntes. D'aquesta manera, el tindràs protegit perquè, quan t'apliquis el xampú, no retiri els olis propis del teu cabell. Per això, les puntes no quedaran seques ni obertes.

Foto de l'oli de coco de Lidl
Aquest producte és ideal pels teus cabells | GETTY IMAGES

Un altre dels efectes positius que l'oli de coco té sobre els cabells és l'enfortiment dels fol·licles pilosos del cuir cabellut. Què vol dir això? Gràcies a aquest oli podrem aconseguir que el nostre cabell creixi més. A més, creixerà pèl nou que li aportarà més volum gràcies a l'estimulació dels fol·licles.

Per acabar, la caspa pot deixar de ser un malson per a tu gràcies a l'oli de coco. Amb la seva aplicació aprofitaràs les seves propietats fungicides que evitaran que la caspa aparegui i enteli els teus cabells.

Fes servir el teu oli de coco correctament

Depenent del que vulguem aconseguir amb l'oli de coco haurem de fer-lo servir d'una manera o altra. L'únic que heu de tenir en compte és que es tracta d'un oli, per tant, l'hem d'utilitzar amb consciència. Si no el netegem bé pot provocar que els nostres cabells tinguin un aspecte greixós.

Foto d'una dona posant-se oli de coco al cabell
Haurem d'utilitzar l'oli de coco d'una manera o una altra depenent del que vulguem aconseguir | GETTY IMAGES

En el cas que vulguis rehidratar els teus cabells profundament, el més recomanable és aplicar-te l'oli de coco per tot el cabell, com una màscara. Cobreix el teu cap per no tacar el llit i ves a dormir perquè actuï durant tota la nit. Per evitar l'encrespament, el millor que pots fer és agafar una petita quantitat i aplicar-te-la sobre els cabells ja secs. Amb unes poques gotes n'hi haurà prou perquè no quedi greixós. En aquest cas, aconseguiràs una brillantor extra.

Per acabar, hauràs d'aplicar l'oli de coco de Lidl al cuir cabellut si el que busques és que et creixi els cabells o evitar l'aparició de la caspa.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp