Imatge de la façana de Mercadona

Realment funcionen: A Mercadona he trobat 20 productes barats per aprimar-me

Fes-te una llista amb ells per aconseguir baixar de pes sense deixar-te molts diners a la compra

Moltes persones inicien l'any amb l'objectiu de baixar de pes. És un dels propòsits més repetits i els gimnasos reben moltes sol·licituds amb aquest propòsit. Fa pràcticament un mes que vam iniciar aquest 2023 i, per tant, el començament esportiu dels que els ho van proposar. Però no tot és esport.

Per baixar de pes també és necessari i important fixar-nos amb el que mengem. Aprimar-se no ha d'implicar passar gana o haver de renunciar a molts aliments, simplement cuidar el que ingerim. Per això, aquí us porto una llista de 20 productes que us ajudaran a l'hora de treure't aquests quilos de més.

No et preocupis, no t'hauràs de donar voltes per diferents supermercats per poder-te fer amb tots. Per facilitar-te la teva adquisició, tots ells estan disponibles a Mercadona. Per tant, només t'has d'apropar al més proper.

20 productes de Mercadona necessaris per aprimar-se

Aquí tens la llista que et farà més senzill baixar de pes. No et preocupis, no et suposarà una despesa excessiva. Tots els productes són de marques blanques de la cadena de Juan Roig. Perquè et sigui més fàcil, els tens ordenats per seccions.

1. Infusió de cua de cavall

La primera de les infusions és la cua de cavall, perfecta per drenar. Gràcies a ella aconseguirem eliminar els excessos de líquid i de toxines que tenim al nostre organisme. Entre els efectes físics més notables hi ha que reduiràs panxa i les cames tindran un aspecte més saludable.

Infusió cua de cavall
Gràcies a ella aconseguirem reduir l'excés de líquids i toxines | Getty Images

2. Infusió Figura

Els excessos solen estar darrere d'aquelles pujades de pes que tan poc desitgem. Es converteixen en l'enemic quan volem aprimar-nos. Per això, hi ha infusions que es converteixen en necessàries per combatre'n els efectes.

En aquest cas, es tracta de la infusió Figura, que a la seva barreja conté te verd, cua de cavall, sen, mat i fulles de carxofa. Tots ells creen un efecte detox per al teu cos recuperar la figura i desfer-te del que no necessites.

Infusió figura mercadona
Es converteixen en l'enemic quan volem aprimar-nos | GETTY IMAGES

3. Infusió crema greixos

Acabem el grup de les infusions amb aquesta que com el seu nom indica, ens ajudarà a l'hora de cremar els greixos que ens sobrin. Potser per això ha és una de les més venudes de la cadena de supermercats valenciana.

A la seva composició trobem te verd i te vermell, cua de cavall, guaranà i ginko biloba. Amb aquests ingredients el que s'aconsegueix és un efecte diürètic, millora en la circulació i augment de l'energia.

Infusió crema greix mercadona
Aconseguim un efecte diürètic | GETTY IMAGES

4. Càpsules ventre pla

Comencem ara amb les càpsules que podràs comprar a la secció de perfumeria. Aquest complement alimentari està fet amb fonoll, fibra, camamil·la i menta. I com el seu nom indica, ajuden a tenir un ventre pla. Per això, actua principalment a les digestions pesades, la inflor d'estómac o amb els problemes de restrenyiment.

Cal destacar, el paper de la fibra. Aquesta ajuda a saciar. Per això, contribueix a controlar la gana quan estem fent dieta provocant aquesta sensació d'estar saciat.

càpsules ventre pla mercadona
Aquest complement alimentari està compost de fonoll, fibra, camamil·la i menta | Getty Images

5. Càpsules lipo reductores

Amb aquestes càpsules aconseguiràs, per una banda, perdre el greix en aquelles zones on més ho necessitis. I és que la L-carnitina actua per eliminar el greix localitzat, ja que la seva funció és convertir-los en energia.

D'altra banda, amb aquest envàs que porta 12 càpsules podràs aconseguir controlar la gana gràcies als seus ingredients. Els extractes de guaranà i pinya contribueixen a sentir-se saciats i no menjar sense control per arribar als àpats amb gana.

càpsules lipo-reductores mercadona
La L-carnitina actua per eliminar el greix localitzat, la seva funció és convertir-la en energia | getty images

6. Càpsules de carxofa

La pols de carxofes és l'ingredient principal d'aquestes càpsules que es comercialitzen en paquets de 60. Tenen les propietats que té aquesta verdura per contribuir a controlar el pes de les persones que estan a dieta. A més, és necessari per combatre el greix abdominal.

Perquè sigui més efectiu, es recomana prendre aquest suplement alimentari abans de cada àpat. D'aquesta manera, allò que s'aconsegueix és alleujar i millorar la nostra digestió.

càpsules de carxofa mercadona
Compten amb la propietat d'aquesta verdura per a controlar el pes | GETTY IMAGES

7. Càpsules de fucus i espirulina

La combinació d'aquests dos ingredients fa que aquestes càpsules tinguis multitud de beneficis, ja que es potencien les propietats de l'espirulina. Aquestes tenen l'afegit que són perfectament aptes per als que segueixen una dieta vegana estricta gràcies a la seva aportació de proteïnes.

Així mateix, per garantir el bon funcionament de l'organisme. I és que, per una banda, aporten vitamina B i ferro, i de l'altra tenen propietats antioxidants i antiinflamatòries.

càpsules espirulina mercadona
Genials per qui segueix una dieta vegana | GETTY IMAGES

8. Batut saciant

Ara toquen una altra mena de batuts. En aquest cas són aquells que s'utilitzen com a substitutius del mateix menjar. Els pots trobar tant en sabor maduixa com en xocolata. Són una bona opció per a totes aquelles persones que, entre altres coses, busquen pujar de múscul.

Complement alimentàri mercadona
Compost per fibra, espècies vegetals, vitamina C i cromo | GETTY IMAGES

9. Batuts de sabors

Podem trobar diferents tipus de batuts de sabors a Mercadona, en diferent mida i gust. Però cal dir que un dels més valorats pels consumidors són els de la gamma de batuts de xocolata i maduixa d'Hacendado, perfecte per a berenars o esmorzars, amb un gran sabor.

Batut mercadona
Un dels més valorats de la gamma de batuts de xocolata i maduixa | GETTY IMAGES

10. Begudes vegetals

Aquest tipus de begudes que es comercialitzen a Mercadona són un gran aliat a l'hora de baixar de pes perquè tenen menys sucres que altres de marques diferents. La varietat que podeu trobar inclou begudes de civada, avellanes, arròs, ametlles i soja.

En el cas d'aquesta última cal fer una puntuació. I és que recentment Mercadona ha millorat la fórmula de la beguda de soja amb gust de vainilla. El sabor s'ha potenciat alhora que s'ha reduït la presència de sucres.

Begudes vegetals mercadona
La varietat que ports trobar inclou begudes de civada, de soja, arròs, ametlles i avellanes | GETTY IMAGES

11. Tahini

Deixant les begudes de banda, hi ha altres productes de Mercadona que et poden ajudar a l'hora de baixar de pes. Ara toca el torn als aliments que pots incloure a la teva dieta perquè t'ajudi en el teu objectiu.

Començaré pels entrants i entre ells tenim el tahini. Es tracta d'una crema el principal ingredient de la qual és el sèsam. Aquesta llavor és rica en aminoàcids, triptòfan i polifenols. Aquesta característica la converteix en una eina per cremar el greix del ventre.

Tahini
Aquesta característica el converteix en una eina per a cremar greix del ventre | GETTY IMAGES

12. Hummus

Ja sigui com a entrant com a acompanyament d'un altre menjar, l'hummus és una altra opció recomanable per incloure a la teva dieta. Aquesta crema de cigrons té en la composició un 50% d'aquest ingredient.

Encara que tingui propietats que ajudin, per exemple, a l'hora de guanyar múscul, sí que és veritat que els experts no recomanen que se n'abusi. Tot i així, en podràs gaudir pels valors nutricionals.

Hummus Mercadona
Pota disfrutar-lo pels seus valors nutricionals | Getty Images

13. Edamame

Aquest snack també pot fer d'entrant. Segur que et sona perquè s'ha popularitzat força, arribant fins i tot a ser addictiu per a moltes persones. Però no et preocupis, perquè són sans.

L'edamame es ven a la secció de congelats. Per cuinar-lo, únicament hauràs de coure'l amb una mica de sal i ràpidament tindràs llesta aquesta font de fibres, proteïnes vegetals, calci, ferro, fòsfor, sodi, manganès i vitamines C, B9 o K.

Fotomuntatge de l'edamame de Mercadona.
Resulta inclús addictiu | CatalunyaDiari

14. Pasta integral

En aquest carbohidrat tindrem una altra opció per a primer plat del nostre menjar. Aprofitaràs que la pasta integral aporta menys greixos i calories. I no s'hi queda, sinó que aporta vitamina E, fibra, proteïnes, greix saludables i antioxidants.

Els productes integrals són molt recomanables per baixar de pes. En concret, influeixen directament en el funcionament del nostre estómac i disminueixen els problemes que puguin fer aparició.

pasta integral mercadona
Aprofita que la pasta integral té menys greix i calories | GETTY IMAGES

15. Fusilli de llenties vermelles

Seguim amb una nova varietat de pasta. En aquest cas, el que és característic és el color vermell que li aporten les llenties vermelles de què estan fets aquests fusilli. Aquest substitutiu de la pasta té unes propietats molt interessants. És una font de proteïnes, vitamines, minerals, hidrats de carboni i fibra. Aquest darrer nutrient té especial influència en la millora del trànsit intestinal.

Pasta llenties mercadona
És una font de proteïna, vitamines, minerals, hidrats de carboni i fibra | GETTY IMAGES

16. Crema de tofu

El seu alt contingut en proteïna vegetal és el que fa que aquest aliment sigui perfecte per substituir la carn a la nostra dieta. Des del punt de vista nutricional, compta amb una reputació molt bona. Això sí, que pugui substituir un aliment no ha d'implicar que el substitueixi. És important que la dieta sigui tan rica com sigui possible per la seva varietat.

Imatge de la crema de tofu de Mercadona.
Que pugui substituir un aliment no vol dir que ho faci realment | CatalunyaDiari

17. Salmó al natural

Tornem a parlar d'un aliment que ens ajudarà a l'hora que vulguem guanyar múscul. El salmó és un peix molt socorregut, però en aquest format trobarem just la porció que necessitem per incloure al nostre menjar.

Per això, estem davant d'una opció que segur que compta amb una gran aprovació. A més, ajudarà que la nostra dieta sigui equilibrada amb els nutrients de què està compost.

Salmó al natural mercadona
Ajuda a que la nostra dieta sigui equilibrada | GETTY IMAGES

18. Flocs de civada

Si ara acabem de dir que el salmó té una importància especial per sumar múscul, ara toca parlar d'un aliment com els flocs de civada que també estan recomanats per als que fan esport habitualment.

Es venen en diferents formats, per la qual cosa podràs escollir quin més s'adapta a tu. Entre les seves propietats hi ha tenir un alt contingut en proteïnes i, per altra banda, no tenir greix i a gaire bé no contenir sucres.

Flocs de civada mercadona
Té un alt contingut de proteïna, a part, no contenen greixos i gairebé no conté sucres | GETTY IMAGES

19. Pa integral amb sègol

Sí que és cert que el pa és del primer que et treuen a l'hora de posar-te a dieta, però aquesta varietat que té Mercadona a la venda està recomanada. Això és així perquè està considerat un processat dels bons i aporta energia a l'hora de baixar de pes.

Tot i així, encara que puguis fer-lo servir per fer saludables entrepans, com passa amb tot, no és bo que n'abusis. Tot en la seva justa mesura és recomanable, però sabent mesurar-se.

pa de sègol mercadona
Està considerat com un processat dels bons i aporta energia a l'hora de baixar de pes | GETTY IMAGES

20. Iogurt grec

Tanquem aquesta enumeració de productes amb unes postres molt saludables com el iogurt grec. També està recomanat per ingerir-lo abans de fer esport o formar part del nostre esmorzar o berenar.

És baix en greixos i sucres. És més, d'aquests darrers, només ens aporta els propis de la llet. Així mateix, és una font rica de proteïnes i calci. Igualment, també s'ha comprovat que gràcies a les seves propietats contribueix a la caiguda dels cabells, com a dada addicional.

Iogurt greg del Mercadona
Els recomanats abans de fer esport o per esmorzar o berenar | GETTY IMAGES

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp