Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Cosmètica

La popular marca catalana de cosmètics que obrirà noves botigues aquest 2023

La cadena de cosmètics aviat comptarà amb noves obertures per tot l'Estat

Els amants dels productes cosmètics estan de sort. Una cadena de cosmètica natural molt coneguda ha confirmat que ha posat en marxa el seu pla d'expansió. Per la qual cosa, la marca de cosmètica planeja comptar amb nous establiments de cara a finals d'aquest any 2023.

Parlem de Freshly Cosmetics, la cadena originària de Reus (Tarragona) que va néixer com a E-commerce, iniciada per la idea de dos graduats de química. I de moment, compta amb diverses botigues distribuïdes, tant a la seva ciutat natal com a altres parts del país.

Freshly Cosmetics obrirà noves botigues aquest any

Siguis o no comprador habitual de Freshly Cosmetics, segurament hauràs sentit a parlar sobre aquesta firma catalana. Des d'influencers reconegudes fins a persones molt mundanes, moltes han estat les que no s'han pogut resistir a tastar algun dels seus productes.

I amb intenció que el nombre de clients segueixi en augment, la cadena de cosmètics ha confirmat que planeja obrir nous punts de venda físics durant aquest any. En total, s'espera que la companyia reusenca pugui obrir les portes d'un total de dotze botigues, distribuïdes per tot Espanya.

Un pla d'expansió que tindrà inici amb quatre obertures que ja estan definides i col·locades geogràficament, ja que s'espera que Fresly Cosmetics tingui nous punts de venda a: Barcelona, Tarragona, Granada i Palma de Mallorca. A més, se'ls suma el seu nou centre logístic de fins a 14.000 metres quadrats ubicat a Gandesa.

Com ells mateixos indiquen, comptar amb nous punts de venda els permetrà unir fins a setanta nous empleats a la seva companyia. Però no només això, sinó que les noves obertures podran suposar una empenta a la facturació d'aquest any, ja que la de l'any passat es va estancar als quaranta-cinc milions, segons el mitjà El Nacional.

Els plans d'expansió també tenen en compte el mercat d'altres països

Per si no n'hi hagués prou, la cadena de cosmètics no només planeja fer-se un lloc entre les cadenes espanyoles, sinó entre les d'altres països. És el cas de França o Itàlia, per exemple. Actualment, ja compta amb estratègies de màrqueting que impulsen la seva presència en línia.

I no només compta amb clients als països veïns, sinó fins i tot a trenta-cinc països distribuïts entre Europa, Àsia i Amèrica, on exporten tots els seus productes. Tant en els punts de venda físics com en línia, la cadena busca garantir una de les seves màximes, la qual és «revolucionar el sector de la cosmètica oferint productes saludables amb ingredients actius naturals d'alta qualitat».

Un propòsit que estan complint, ja que la cadena de cosmètics compleix alts estàndards de qualitat i ecoinnovació. A més a més, tenen a la venda productes 100% d'origen vegà que tenen fins a un 99% d'ingredients o actius naturals. Aquesta raó és una de les principals a l'hora de convèncer els clients per decantar-se pels seus productes.

La companyia vol aplicar allò après i expandir el negoci

Tal com explicava un dels fundadors, Miquel Antolín, el 2022 ha estat un any ple d'aprenentatges per a la companyia. Precisament, la unió entre allò que han après i els resultats d'aquest any han permès que la cadena agafi forces i apliqui les bases per a l'expansió que tenen entre mans.

Com també declarava Antolín, «volem créixer a tots nivells, especialment en retail i internacional, sense perdre l'essència del que ens ha portat fins aquí». Així mateix, afegia que el suport incondicional dels seus clients ha estat fonamental per portar la companyia fins on és.

Per això, no seria estrany trobar nous triomfs per a les seves marques Freshly Makeup, Freshly Kids i Freshly Pets, les quals compten amb productes nous a preus molt competitius.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp