Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

El producte que has comprat a Mercadona i ja no tornaràs a veure

Diversos clients han reclamat que torni als seus supermercats

Imatge d'arxiu d'un Mercadona
La cadena ha confirmat que aquest producte ja no es troba als seus supermercats | Mercadona

Els supermercats  canvien els seus productes amb freqüència per assegurar-se que els seus clients  estan diàriament actualitzats. Mercadona  és un d'ells, però les seves xarxes socials sempre estan disponibles per les consultes i suggeriments dels clients.

En aquesta ocasió, Mercadona  ha confirmat una notícia que ha deixat a molts tocats: les boletes de patata congelades han desaparegut dels supermercats de la cadena des de fa unes setmanes. 

Retirades dels supermercats de la cadena 

«Les heu retirat definitivament? És un producte que ens agradava molt», preguntava curiosa una clienta del supermercat. Mercadona  ha hagut de confirmar la mala notícia, però assegurant que prendrien notes per una possible futura tornada d'aquest producte.

Han estat diversos els internautes que han preguntat pel producte, i Mercadona  no ha dubtat en preguntar què era allò que les feia tan especials. «Tenien bon sabor, fàcils de fer, es podien cuinar al vapor i no perdien el seu sabor i textura cruixent i a la vegada suau...». D'igual manera, altres clients s'han llençat a la xarxa per demanar la seva tornada als supermercats. 

Ara, només cal esperar si aquestes queixes són suficients perquè torni el producte  o, contràriament, decidiran canviar-lo per unes patates similars tal com ho van fer amb una de les seves galetes de xocolata estrella. 

També et pot interessar...