Bon Preu ofereix descomptes als 6.000 treballadors del Clínic de Barcelona

El grup reconeix així «l'excepcional labor dels treballadors i treballadores» en la la lluita contra el coronavirus

Personal sanitari en un centre d'El Vendrell aplaudint la feina dels companys el 31 de març de 2020
Bon Preu ofereix descomptes als 6.000 treballadors del Clínic de Barcelona | Arxiu / Catalunya Diari

El grup Bon Preu és un dels actors econòmics catalans que més s'ha bolcat a reconèixer l'esforç de part de la població en la lluita contra el coronavirus. Com a exemple, el grup va ser dels primers a reconèixer la feina dels seus propis treballadors i va donar-los una prima de 200 euros pel risc que comporta treballar, especialment de cara al públic, durant la pandèmia. Ara, Bon Preu vol reconèixer també la tasca de milers de sanitaris que fa dos mesos que combaten la malaltia des de primera línia.

Dilluns, 11 de maig, just el dia en què part d'Espanya i de Catalunya —la demarcació de Tarragona i l'Alt Pirineu i Aran— passaven a la fase de la desescalada, el grup va anunciar que des d'ara i fins a finals d'any agrairà la feina dels sanitaris de l'Hospital Clínic de Barcelona, un dels centres sanitaris que ha viscut de més a prop tota aquesta situació. 

Concretament, Bon Preu farà descomptes del 7% als més de 6.000 treballadors que treballen a l'hospital fins que acabi el 2020 per «reconèixer l'excepcional labor dels treballadors i treballadores de l'Hospital Clínic de Barcelona, que està sent fonamental en la investigació, suport i atenció als afectats per la Covid-19», segons el comunicat que han emès. 

Diverses iniciatives de Bon Preu durant la pandèmia

Aquesta iniciativa se suma a les altres que l'empresa catalana ha anat portant a terme aquests dos mesos. Els seus treballadors, per exemple, a més de la prima de 200 euros també han vist augmentat els descomptes amb què ja compten de forma habitual, i la setmana passada, Bon Preu va fer una donació a Creu Roja Catalunya. A més, el grup ha col·laborat amb diversos ajuntaments catalans: «És un moment clau per estar al costat dels ciutadans d'aquest país i d'aquelles famílies que més ho necessiten».


Comentaris

envia el comentari