YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La gran aposta de Mercadona: el saníssim producte que segur que compraràs

Així, la cadena valenciana de supermercats pretén impulsar l'agricultura i ramaderia locals

Agricultor recollint espàrrecs
Mercadona comprarà 1.000 tones d'espàrrec verd cultivat a Espanya | Mercadona

La companyia de supermercats Mercadona té previst comprar 1.000 tones d'espàrrec verd d'origen espanyol per a la campanya del 2020, que va del març al juny aproximadament.

Per proveir d'aquest producte les més de 1.600 botigues que Mercadona té ubicades a Espanya i a Portugal, la companyia col·labora amb diferents proveïdors que tenen camps situats a Andalusia, Castella La Manxa i Extremadura.

Quasi 20.000 milions d'euros en vendes de productes locals 

En concret, treballa amb els proveïdors Espárragos de Granada SCA de Láchar (Granada), Centro Sur Sdad. Coop. Andaluza de Huétor Tajar (Granada), Única Fresh-Granagenil de Purchil (Granada), Espabadiel de Torre del Burgo (Guadalajara) i Tany Nature de Don Benito (Badajoz). Compromesos amb els productes locals El 2019 les compres de Mercadona a Espanya van assolir un valor superior als 19.970 milions d'euros.

Gràcies als acords comercials de la companyia amb el sector primari, Mercadona col·labora amb 9.500 agricultors, 12.000 pescadors i 6.700 ramaders. Paral·lelament, la cadena valenciana dona suport a la iniciativa «Fruites i Verdures de temporada» del ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA).

Així mateix, Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la contractació alimentària.

Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària.


Comentaris

envia el comentari