Bon Preu oferirà tots els productes de fruita i verdura de proximitat

La cadena de supermercats dona un pas endavant per a ser més sostenibles i aposta per la Producció Integrada

fruita i verdura Bon Preu Esclat
El 100% de la fruita i verdura dels supermercats Bon Preu i Esclat passen a ser de proximitat | Bon Preu Esclat

Bon Preu i Esclat aposten per oferir als seus clients el 100% dels seus productes de fruita i verdura de proximitat. Així doncs, la cadena de supermercats, referent de productes de km 0 a Catalunya, dona un pas endavant per a ser més sostenible i aposta per la Producció Integrada (PI).

«Hem treballat amb tots els nostres proveïdors de fruita i verdura de km 0 per garantir que els productes frescos d'aquestes seccions han estat obtinguts aplicant criteris sostenibles, amb la finalitat d'oferir un producte d'alta qualitat i amb un valor afegit pel consumidor, en línia al nostre compromís per fomentar l'alimentació saludable», ha explicat el responsable de compres de frescos de Bon Preu. 

Productes de proximitat de més qualitat

Així doncs, seguint la certificació en PI, es garanteix que el sistema agrícola que produirà tots els aliments que oferirà Bon Preu utilitzarà mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient. A més, també s'assegurarà que existeix traçabilitat des del camp fins al punt de venda, amb l'objectiu d'obtenir productes de proximitat de més qualitat. 

No és la primera mesura per a la sostenibilitat

El grup Bon Preu sempre ha estat molt implicat i compromès amb el territori, la sostenibilitat i l'entorn. És per això que cal destacar que aquesta no és la seva primera acció per a complir amb la seva política de proximitat del Grup. 

Algunes de les mesures que la cadena ha implementat, per tal de continuar amb els seus objectius sostenibles, són, per exemple: el foment del consum d'aliments de temporada i km 0, amb un calendari de fruites i verdures de temporada que ofereix als clients i promocionant el seu consum en cada estació; apostar pels proveïdors locals, ja que ofereix uns 1.340 productes de proveïdors catalans, tant fruites i verdures, com xarcuteria, formatgeria, carn i peix; i, l'últim d'ells, un acord amb l'Associació Empresarial de Fruita de Catalunya, per tal de promocionar i donar sortida a la fruita que es produeix a Catalunya.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari