Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Entrada d´un supermercat Lidl

'Perfectes per picotejar': El nou snack de Lidl per als amants del guacamole

A Lidl tenen el pica-pica perfecte per gaudir entre amics, si vols presumir d'un snack original, t'agradarà aquest amb gust de guacamole

Al supermercat Lidl les últimes setmanes estem trobant moltes novetats. Tenen nous productes d'alimentació que són perfectes per picotejar en qualsevol moment del dia o per fer un aperitiu.

I un dels productes que més m'ha cridat l'atenció mentre feia la compra a Lidl han estat els nachos de guacamole, un snack típic del menjar mexicà, però reinventat. M'encanten! Ja els he provat i m'ha semblat una molt bona novetat, que no m'estranyaria que es fes viral en res.

muntatge de foto de supermercat lidl amb els nachos de guacamole d'aquesta mateixa marca
Es tracta d'un snack molt original | catalunyadiari.com

Els nachos de guacamole de Lidl

Aquests nachos de Lidl es presenten en una bossa de color verd cridanera, és la típica bossa com la de les patates fregides o similar. Al seu interior hi trobem unes peces triangulars de color verd, senyal que efectivament són de gust de guacamole. En aquest cas no tenim una salsa a banda on sucar, sinó que és el mateix producte el que ja porta el gust de guacamole incorporat.

nachos de guacamole Lidl
Amb aquest snack triomfaràs a totes les reunions! | catalunyadiari.com

A més, aquests nachos tenen un sabor molt intens a guacamole, no és una cosa que passi desapercebuda, ben al contrari. A mi em sembla que tenen molt bon sabor i són perfectes per picotejar. Ideals per un aperitiu de diumenge, per un sopar amb amics o per posar en qualsevol celebració.

A més, si vols que siguin encara millors, pots acompanyar-los de formatge fos. Però també podem afegir altres ingredients com xili de Jalapa, crema agra, tomàquets, cebes i carn, com pollastre esmicolat o carn picada. Amb això faràs un plat d'allò més típic mexicà.

Són perfectes per a les reunions on vulguis sorprendre els teus convidats amb alguna cosa diferent i no les típiques patates fregides o truita de patates de tota la vida. La bossa compta amb 150 grams, per la qual cosa depenent dels convidats necessitaràs més o menys bosses. El preu de cadascuna és d'1,29 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 23/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.