Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona sorpresa assenyalat un Mercadona

Semblen d'alta gamma: els 3 productes de Mercadona per tenir el cabell millor que mai

Mercadona promet, amb la combinació de productes Plex Repair, un cabell totalment reparat, suau i nodrit

Amb l'arribada del fred el cabell es resseca. Són moltes les persones que noten com l'ambient més fred i sec en interiors, a causa de les calefaccions o xemeneies, deixen la cabellera força danyada.

Però no passa res, perquè no sempre cal gastar molt en productes per arreglar-ho. Mercadona, per exemple, té els productes ideals per ajudar els teus cabells a tornar a recuperar la seva brillantor i vitalitat: Plex Repair.

És un tractament capil·lar complet que es podria considerar la versió 'low cost' de l'arxiconegut Olaplex. És tot un èxit de vendes de Mercadona, ja que són moltes les clientes que han sucumbit als seus encants després de provar-ho. Si no n'ets una, ja trigues a conèixer aquesta gamma.

Plex Repair, de Mercadona, promet reparar i nodrir

Mercadona va presentar aquesta gamma fa uns mesos, però la veritat és que amb l'arribada del fred, és ara mateix quan més ho aprofitarem.

Es tracta d'uns productes especialment pensats per arreglar un cabell sec i trencadís. Des de la cadena de supermercats asseguren que aquests productes hidraten i nodreixen amb una "fórmula exclusiva" per regenerar els cabells.

En total la gamma Plex Repair està formada per tres productes que s'han d'usar en un ordre específic per tenir els millors beneficis: xampú, màscara i sèrum.

Imatge de fons d'una botiga Mercadona i en primer pla imatge dels productes de la gamma Plex Repair, xampú, mascareta i sèrum
És una gamma de tres productes per a una reparació total dels cabells | Mercadona
  • En primer lloc, trobem el xampú (2,75 euros/400 ml), amb què començaràs el teu tractament. Massatge el teu cabell fins a aconseguir escuma i després aclareix amb abundant aigua.
  • El següent pas seria aplicar la màscara (2,90 euros/200 ml) de mitjans a puntes, deixar actuar uns tres minuts i aclarir. Encara que si vols més efecte, una vegada a la setmana pots deixar-ho uns 30 minuts i després aclarir molt bé el teu cabell.
  • L'últim pas es pot fer servir tant amb els cabells secs com humits i és el toc final que remata el que s'ha aconseguit amb els altres dos productes. Estem parlant del sèrum (4 euros/100ml). Posa una petita quantitat a la teva mà d'aquest producte de Mercadona, depenent del teu cabell, i estén per ell sense aclarir després.

Un tractament idoni per a tot l'any

Plex Repair és, doncs, un tractament complet que pots aconseguir a Mercadona per menys de 10 euros, concretament per 9,65 euros. La combinació dels tres productes fa que es creï una barrera protectora en el nostre cabell. Aquesta farà que no es vegi malmès per factors externs com el fred extrem, la calor de planxes o assecadors, l'aigua del mar a l'estiu, etc.

Hi ha moltes maneres de fer malbé els nostres cabells i per a aquests casos és ideal aquesta línia Plex Repair de la marca. Això sí, si el teu cabell no està tan malmès però vols que es vegi una mica millor, també pots fer-la servir.

Mercadona promet que amb aquests tres productes pots aconseguir un pèl "suau, amb volum i lluminositat. En poques paraules, amb un aspecte saludable". A més, es converteix també en un tractament de prevenció, per evitar el trencament dels cabells.

Preus i ofertes actualitzats el dia 21/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.