Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona

La salsa especial que es ven molt barata a Mercadona: tothom en parla

Als lineals de Mercadona trobem una salsa picant que està causant furor entre els consumidors i que és força saludable

Als lineals de Mercadona trobem una secció petita dedicada només a les salses. Normalment, sol estar una mica més apartada, ja que no és una cosa com la llet, per exemple, que cada dia es ven moltíssim.

Encara que les més consumides solen ser la maionesa i el quètxup, la veritat és que hi ha una gran varietat de salses on triar i moltes vegades ens trobem una mica perduts en aquesta secció.

Tot i això, en aquesta prestatgeria de Mercadona ara tenen una salsa anglesa que està triomfant entre els consumidors. No és una salsa per cuinar, és una salsa per acompanyar alguns dels teus plats preferits als quals donarà un toc únic. Perfecta per als amants del menjar picant i amb molt de sabor.

La salsa Piri-Piri d'Hacendado

Aquesta és la salsa perfecta si t'agrada el picant intens. Està elaborada a base del pebrot picant del mateix nom. És propi del sud-est d'Àfrica, en concret de Moçambic.

No obstant això, a més del famós pebrot, també compta amb all, whisky, pell de cítric, cebes, pebre, fulles de llorer, pebre vermell, pebrot morró, alfàbrega, orenga i estragó. La podem fer servir per a tota mena de receptes on el picant sigui una bona opció.

Muntatge amb botiga de Mercadona de fons i bot de salsa piri piri
Si t'agrada el picant prova-la per només 1€! | Mercadona

És molt comú combinar-la amb les patates braves. Encara que si ets una persona atrevida, també podràs fer-la servir per amanir carns, en especial queda molt bona amb el pollastre. I per al peix, en concret, si la consumeixes amb gambes blanques, és espectacular.

Tingues en compte que, en tenir un sabor tan intens, és recomanable tenir-la lluny de les mans dels més petits. I és força econòmica, per la qual cosa, si no t'agrada, tampoc t'arruïnaràs. Es ven en format ampolla amb una mida de 195 ml i el seu preu és de només 1 €.

Aquesta salsa picant és elaborada a Portugal pel Proveïdor Totaler Calimenta i no és l'única salsa que fabrica per a Mercadona. Des de fa temps també és l'encarregat d'elaborar la salsa Ranchera, perfecta per a carns i arrebossats.

Preus i ofertes actualitzats el dia 22/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.