Vista panoràmica d'una botiga Decathlon

El producte de Decathlon de 15 euros que triomfa entre les 'influencers'

La 'it girl' Grace Vila-real ja té les seves. I tu, et quedaràs sense?

Decathlon va arrasar a les xarxes amb una de les seves botes que costen només 14,99 euros. Sí, estàs llegint bé: sembla que les botes de la cadena d'articles esportius estan a només un pas de convertir-se en la peça viral de moment.

Amb l'arribada de la tardor, també li donem la benvinguda als dies de pluja en què només ve de gust quedar-se a casa amb una manta i veient Netflix. Però, per sort o per desgràcia, la majoria d'aquests dies hem de sortir de casa per algun motiu, ja sigui per anar a la feina, a la universitat o al súper.

I hi ha dies en què no n'hi ha prou amb un paraigua: quan surts 5 minuts al carrer, acabes xop i la pluja penetra als teus peus, fent que hagis de passar-te la resta del dia amb els peus xops ... Quin horror!

Les botes de Decathlon que van a arrasar

Doncs bé, encara que anys enrere vam poder veure algunes botes d'aigua d'allò més top, sembla que aquesta temporada estaran al 'top' de les tendències estrella. Si bé durant l'estiu estrella va ser el barret de pescador, aquesta vegada és el torn de les botes d'aigua del Decathlon.

Ja sabeu que quan una 'influencer' llueix alguna peça, sigui d'on sigui, es torna viral en qüestió de dies, i tot indica que això és el que succeirà amb aquestes botes. La 'it girl' Grace Vila-real va publicar una fotografia amb un 'outfit' meravellós pels mesos de tardor i, per a la nostra sorpresa, les botes són de Decathlon.

La 'influencer' ha lluït un 'look' elegant que contrasta a la perfecció amb les botes d'aigua. Aquest 'outfit' està format per una americana i el que sembla ser un pantaló 'denim'. El resultat d'aquesta vestimenta on predomina el color blau és un 'look' elegant, però formal i amb molt d'estil.

I és que, a poc a poc, ens anem desfent de la idea que 'per lluir s'ha de patir'. Aquestes botes pertanyen a la secció 'equitació' de Decathlon, i són d'allò més còmodes de posar, ja que són fàcils de calçar i compten amb una subjecció al turmell.