Entrada d'una botiga Mango

Les botes de Mango Outlet que triomfen: arriscades, en tendència i per menys de 20 €

Aquestes botes són perfectes per a les més atrevides

Mango Outlet té les botes perfectes per a la temporada de tardor i hivern. I, a més, estan molt rebaixades. La firma de moda 'low cost' ho posa difícil a la seva competència amb la seva versió outlet. S'hi poden trobar peces, accessoris i calçat a preus molt rebaixats i descomptes, no només en les peces que estan fora de temporada, sinó també en productes que et pots posar ara, tot a un preu molt cridaner.

Les temperatures van baixant i, amb elles, també creix la necessitat de trobar peces càlides. Les caçadores, a poc a poc, tornaran a veure's pel carrer, al costat dels jerseis, els vestits de llana i les botes i els botins. Sabem que moltes de vosaltres busqueu les botes perfectes, i us portem precisament el que necessiteu: unes botes rebaixades que només són aptes per a les més arriscades.

Aquestes botes de Mango Outlet són perfectes per la nova temporada
Aquestes botes de Mango Outlet són perfectes per la nova temporada | Mango

Les botes més arriscades de Mango Outlet

Mango Outlet ha posat a la venda aquestes botes altes. Són un model que crida molt l'atenció pel seu estampat, fet d'una capa que imita l'efecte pell de serp. D'un temps ençà, aquest anomenat 'print' s'ha tornat molt viral i, enguany, torna a ser tendència durant la temporada de tardor i hivern. Podem veure aquest tipus d'estampats en samarretes, pantalons, bosses de mà i, fins i tot, com podeu comprovar, en botes.

Si a aquest efecte serp li sumem que les botes són altes i tenen taló, el resultat és clar: només són aptes per a les més valentes. Seran tendència aquesta temporada. El taló és de set centímetres i acaba en punta. Es pot trobar des de la talla 35 fins a la 42, encara que ja està esgotada en diversos números. Si us ha encantat el disseny i el vostre número està esgotat, només heu de deixar un mail de contacte, ja que us avisaran quan estigui disponible de nou.

El color de les botes rebaixades de Mango és tendència
El color de les botes rebaixades de Mango és tendència | Mango

També pots consultar la disponibilitat de les botes a la botiga, per veure si està al teu Mango Outlet més proper. El preu és molt assequible: costen 17,99 euros, quan el seu cost original era de 49,99 euros. Tot i això, els preus dels articles de Mango Outlet poden variar en funció del dia, així que, si t'han agradat les botes i segueixen tenint aquest preu tan cridaner, no dubtis a fer-te amb elles.

Les botes altes són fàcils de combinar, però heu de trobar el 'look' perfecte per fer-ho. Pots posar-te-les amb pantalons, però quedaran ideals amb vestits i faldilles. Un 'look' amb unes botes sempre transmetrà seguretat i decisió.

Un altre model de Mango Outlet

La firma low cost també té un altre model alt perfecte per als mesos de tardor i hivern. També té el mateix efecte serp, i un taló fi de nou centímetres i un tancament lateral. La punta és quadrada, i quedarà perfecte amb tots els teus outfits. Aquest model es pot trobar des de la talla 36 fins a la 41 i té un preu una mica més alt, de 39,99 euros, vint menys que el preu original. 

Les botes blanques de Mango quedaran bé amb gairebé tot
Les botes blanques de Mango quedaran bé amb gairebé tot | Mango

Amb aquestes botes passa el mateix que amb les anteriors. Si estan esgotades al teu número, pots facilitar el teu mail perquè contactin amb tu quan estiguin disponibles. Sens dubte, Mango Outlet ens ho posa fàcil a l'hora de vestir-se bé i barat. I tu, t'hi atreveixes amb algun d'aquests models tan arriscats?