Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una dona amb els cabells castanys llargs i un cercle amb dues mans amb una pinta i unes tisores tallant les puntes d'una cabellera

L'estil de cabell que rejoveneix la cara i recomanen a dones d'entre 30 i 60 anys

Aquest tall està de moda i et sorprendrà per la seva capacitat d'adaptar-se a totes les edats i tipus de cabell

Els cabells curts estan de moda i ja són moltes les que hi han apostat. Segons els experts, triar el tall adequat pot fer-nos rejovenir fins a 10 anys, una de les raons clau per les quals ja és un dels més demanats a les perruqueries.

Tot i això, no tots els talls són iguals i no tots afavoreixen. Encara que els cabells curts realcen certes zones del rostre i arriben a dissimular les imperfeccions, no sempre és fàcil optar pel que millor ens queda. Si busques una idea a la moda, aquesta pot ser la teva salvació.

Aquest és l'estil de cabell favorit de les dones d'entre 30 i 60

Moltes són les que es pregunten quin estil de cabell pot resultar més afavoridor. En aquest sentit, el "cropped" està triomfant tant entre les dones de 30 com en les de 60, gràcies als seus beneficis i característiques.

Al contrari del que passa amb altres opcions, aquest tall té un efecte “desfilat” del més modern. Inspirat al mullet i al shag, també en tendència, destaca pel seu acabat, una mica més allargat que el del bob curt.

En aquest cas, la zona davantera aconsegueix emmarcar la cara. Gràcies al seu acabat en punta, també realça els pòmuls, cosa que defineix la cara. A més, segons el pentinat que vulguis portar, pot fer que els ulls semblin més grans.

Tot i que ara s'ha tornat a posar de moda gràcies a les seves bondats, famoses com l'Ana d'Armes o la Blanca Romero ja el van lluir fa anys, com podem veure al seu Instagram.

Un tall ideal per a la temporada d'estiu

Perfecte per a la temporada d'estiu, el tall cropped crida l'atenció perquè el seu manteniment és molt senzill. Fàcil de pentinar, però també de retocar, t'encantarà lluir-lo els dies de platja i piscina.

A més, com que és més esbojarrat que altres opcions, és ideal per assecar-lo a l'aire lliure sense haver d'utilitzar l'assecador. D'altra banda, destaca per la capacitat d'adaptar-se a totes les edats i tipus de cabell.

Trucs per lluir un estil de cabell afavoridor

Pràctic i senzill, els cabells curts són més que una tendència. Tot i això, a l'hora d'escollir el més afavoridor, has de tenir en compte alguns consells clau.

Forma del rostre

En primer lloc, encara que s'ha d'adaptar als teus gustos, també cal tenir en compte la forma del rostre. Consulta amb el teu professional de confiança perquè t'assessori en aquest aspecte abans de tallar.

Tipus de cabell

El tipus de cabell també és important. El bo del tall cropped és que queda bé tant a les dones de pèl arrissat com a les que el tenen llis, per la qual cosa és una aposta segura.

Color

El to de cabell també és vital. Si la teva pell és clara, pots apostar per tons com el ros clar i fins i tot el platí. Si ets de pell fosca, és millor que optis per acabats més càlids, com el castanyer o el pèl-roig.