Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Roba esportiva

La cadena de roba barata que està obrint botigues per tot Catalunya

Aquesta cadena amb origen espanyol és una de les competències més directes de Decathlon

Molt de compte amb la cadena que creix a passos de gegant a Espanya. Tal és la seva incipient expansió que altres companyies com Decathlon podrien estar tremolant per l'auge de les seves botigues. I és que la cadena de què parlem ha aconseguit fer-se un gran buit al mercat espanyol, amb roba de qualitat i preus accessibles.

Pertanyent a la britànica JD Sports, Sprinter s'està configurant com una de les cadenes de roba esportiva preferida entre els clients. És poc sorprenent, sobretot, si tenim en compte el seu ampli catàleg i preus.

'Sprinter' s'està obrint pas per Espanya: les botigues que ha obert

La cadena esportiva viu un dels seus millors moments. Després d'haver tancat l'any líder del sector a Espanya, el nombre d'establiments supera el d'altres de molt coneguts, com Decathlon. Sprinter va obrir la primera botiga el 1995 a València i, des d'aleshores, l'empresa no ha deixat de créixer favorablement.

Aquest any, la cadena ha obert 16 nous establiments per tot Espanya. I abans que s'acabi l'any, s'espera que 2 altres ho facin. Recentment, es va inaugurar la botiga situada al centre comercial Plaza Norte 2 de Madrid. A aquesta se li sumaran les que obriran a Nigrán i Vilanova i la Geltrú.

Sprinter
Sprinter compta amb cada cop més establiments | TWITTER @CARMENSINTESIS

De les botigues destaca tot el conjunt de moda, complements i materials enfocats a la pràctica d'un gran nombre d'esports. A més, disposen d'un catàleg que aplega grans marques com Adidas, Nike, Puma o Fila.

Fins i tot tenen models d'aquestes marques que són dissenyats exclusivament per a Sprinter. A aquestes característiques se li sumen els preus, els quals s'adapten a la butxaca de molts.

La futura expansió dels establiments de 'Sprinter'

Tot i els bons números de la cadena, de cara al 2023 pretén millorar-los. De la mateixa manera que aquest any, esperen obrir 16 botigues més distribuïdes per tot el territori. D'aquesta manera, aquestes 16 de noves se sumarien a les 205 botigues que ja té.

A més, l'expansió no només té com a objectiu Espanya, sinó altres països. De moment, s'espera que Sprinter inauguri 12 establiments a Holanda. Dues seran reconversions de les botigues Perry i Aktie. Amb intenció de deixar empremta al país, la cadena està treballant en un coneixement del mercat.

Segons declarava el director de Retail de la cadena per a Alicanteplaza, «no ens tanquem a res per obrir una botiga (...). Amb una expansió tan forta com la que estem duent a terme, no excloem cap possibilitat».

Així mateix, destaca que malgrat ser números mínims, la cadena no rebutja que seguir endavant amb noves oportunitats que sorgeixin. És a dir, podrien sumar-se noves obertures a les previstes. Un factor que podrà determinar positivament a l'increment de vendes.

Una de les claus ha estat la millora de les botigues

Un fet fonamental per al triomf d'aquestes botigues ha estat, segons el director de Retail, elevar el punt de venda. En aquest sentit, les botigues tenen nous procediments per millorar l'experiència del client.

botiga
La botiga compta amb bons preus i roba de qualitat | Getty Images

Per això, en algunes de les botigues és possible trobar escàners de petjades per triar el millor calçat o biomètrics, ideats per planificar la pràctica esportiva o la nutrició del client.

A això s'hi afegeix la incorporació del servei 'Sprinter Pass' o el 'click & collect'. El primer, per exemple, és una app d'entrenament, nutrició i meditació. S'adapta a tots els nivells i compta amb tota mena de classes.

Aquestes millores, que permeten facilitar la gestió de compra al client, han augurat la tornada de molts clients als establiments de la cadena. I com no, disposar de botiga en línia ha permès un creixement exponencial en el volum de vendes.