Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Logotip d'ikea

La caixonera blanca d'Ikea amb què aprofitaràs l'espai al bany: causa furor

Si necessites més espai al bany t'encantarà aquesta nova opció d'Ikea

Si hi ha una estança de la casa en què se sol acumular més desordre i caos, el bany és en primer lloc. Ara, però, un producte d'Ikea promet ajudar-nos en aquest sentit.

Entre els productes d'higiene, bellesa, cura personal i medicaments, el moble del bany es converteix en un desafiament autèntic per mantenir l'ordre i la neteja. A més, en no tenir una bona organització, correm el risc que alguns d'aquests productes es deteriorin o caduquin sense que ens n'adonem.

[WhatsAppGroup]9[/WhatsAppGroup]

Des d'Ikea ens proposen una solució senzilla, pràctica i econòmica per posar fi a aquest problema i aconseguir que els nostres calaixos del bany estiguin sempre endreçats i a la vista.

Quina és la proposta d'Ikea per guanyar més espai al bany?

Es tracta d'un conjunt de cinc caixes amb tapa que ens permeten emmagatzemar i classificar tots els elements que tenim al bany. Les caixes són de plàstic transparent, cosa que facilita la identificació del seu contingut i evita que hàgim d'obrir totes les caixes per trobar el que busquem. A més a més, el plàstic és un material resistent i fàcil de netejar, ideal per a l'ambient humit del bany.

Foto de separadors d'Ikea
Aquestes caixes són una bona manera de mantenir l'ordre al bany | Catalunya Diari

També disposen de diferents mides i formes, cosa que les fa molt versàtils i adaptables a qualsevol tipus de calaix o producte. Podem fer-les servir per guardar des dels raspalls de dents fins als cosmètics, passant per les pinces de depilar o les tiretes.

Si bé és cert que la humitat pot arruïnar qualsevol moble del bany, el millor de tot és que les tapes es poden treure i, també, encaixen perfectament amb les caixes, cosa que evita que s'acumuli la pols o la humitat, en permetre una neteja senzilla.

Quan costa la calaixera blanca d'Ikea ideal per al bany?

El conjunt de cinc caixes amb tapa té un preu molt assequible: només costa 12,99 euros. Amb aquesta petita inversió podrem fer un canvi radical al nostre bany i gaudir d'un espai més ordenat, funcional i agradable.

A més, en tenir-ho tot més organitzat i visible, podrem aprofitar millor els productes que tenim i evitar comprar coses innecessàries o repetides. Gairebé es podria dir que aquest moble és ideal no només per millorar l'aprofitament de l'espai, sinó per estalviar diners.

Com de ben segur sabràs, Ikea és una marca líder al sector de la decoració i el mobiliari, i sempre ens ofereix solucions innovadores i econòmiques per millorar la nostra llar.

Què més hem de fer per mantenir ordenat el nostre bany?

El primer pas per ordenar el bany és fer una neteja i una selecció de tot el que tenim. És convenient desfer-se dels productes caducats, envasos i caixes buides o que no fem servir, i quedar-nos només amb l'imprescindible.

També hem de comptar amb prou emmagatzematge per guardar i organitzar tots els productes que tenim. L'ideal és tenir un moble de lavabo amb calaixos o portes on puguem col·locar els productes més grans o pesats, com ara les tovalloles, l'assecador o el paper higiènic. I la calaixera blanca d'Ikea es converteix en una opció molt bona.

Es recomana fer servir accessoris i complements que ens ajudin a optimitzar l'espai i a tenir-ho tot a mà. Podem fer servir prestatgeries, lleixes o armaris penjants per aprofitar les parets i l'espai vertical.

D'altra banda, hi ha qui recomana utilitzar penjadors o barres per penjar les tovalloles i els barnussos. A més, podem fer servir pots o safates per ordenar els productes més usats, com el sabó, el xampú o el maquillatge.

Com veiem, hi ha diferents estratègies útils a l'hora de mantenir el nostre bany perfectament organitzat. I si vols alguna cosa simple, però efectiva, la calaixera a la venda exclusiva a Ikea serà ideal per a tu.