Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Logo Mercadona

Canvi a les botigues de Mercadona per a oblidar les esperes i estalviar molt temps

Mercadona torna a sorprendre amb una gran novetat

Mercadona destaca, entre altres coses, per la constant necessitat de millora. Cada vegada ofereix més novetats als consumidors, i totes estan pensades perquè fer la compra sigui tota una experiència.

En aquest sentit, la cadena valenciana ha anunciat una novetat que estarà disponible en més de 800 botigues. Parlem dels establiments que compten amb la popular secció 'Listo para Comer', en què els clients troben tota mena de plats preparats. Ara, la companyia ha fet un pas més enllà amb una novetat que estalviarà una cosa molt important: el temps d'espera.

Mercadona implanta una novetat en centenars de botigues

Amb la intenció de millorar l'experiència de compra, Mercadona ha implantat el lliure servei a la secció de 'Listo para Comer'. La gran popularitat d'aquesta secció també provoca que s'hi formin cues. Un temps molt valuós que la cadena de supermercats vol estalviar als clients.

Secció 'Listo para Comer' de Mercadona
Mercadona anuncia una novetat important a la secció 'Listo para Comer' | Mercadona

En aquest sentit, la incorporació d'aquest canvi arriba després de més de quatre mesos de proves. El lliure servei anirà, a poc a poc, incorporant-se cada vegada a més establiments, i és que a actualment 800 ja compten amb la secció 'Listo para Comer'.

L'objectiu és que, a final d'any, totes les botigues tinguin aquesta novetat. A més, els nous establiments que s'obrin i tinguin la secció 'Listo para Comer' comptaran amb aquest nou model de venda ja implementat.

Fins a 35 plats disponibles sense haver-se d'esperar

Amb el lliure servei, els clients podran adquirir qualsevol dels 35 plats que ofereix la cadena valenciana sense haver-se d'esperar. D'aquesta manera, podran adquirir els plats més ràpidament però sense perdre la qualitat de l'atenció personalitzada. I és que no només es reduirà el temps d'espera, sinó també s'optimitzaran els processos de la companyia.

Una escultura i un jardí davant del Mercadona
Més de 800 botigues de Mercadona compten amb la secció 'Listo para Comer' | Mercadona

A més, cal dir que Mercadona un cop més demostra que està compromès amb el medi ambient. A la secció 'Listo para Comer' tots els envasos que s'utilitzen estan fabricats amb materials totalment naturals.

Podrem trobar, per exemple, envasos fets de canya de sucre i de cartró. És a dir, materials compostables i fàcils de reciclar. La incorporació del lliure servei no suposa la fi de l'atenció personalitzada. Els clients que ho desitgin continuaran disposant del tracte personal amb els treballadors, ja que aquest nou servei conviurà amb el clàssic.

L'altra novetat de Mercadona perquè els clients estalviïn diners

L´ús de materials reciclables no és la primera mesura ecològica que pren Mercadona. El 2020, la cadena es va comprometre a dur a terme el Pla 6.25 , que aposta, entre altres coses, per la reducció en l'ús de plàstics. Per això, compta amb un sistema de gestió propi que li permet generar un menor impacte mediambiental.

En total, s'han pres fins a sis accions diferents per a aconseguir l'objectiu el 2025, entre les quals trobem: eliminar les bosses de plàstic d'un sol ús a totes les seccions, eliminar els envasos de plàstic d'un sol ús, disminuir el plàstic als envasos, afavorir que els envasos siguin reciclables, reciclar el plàstic i informar/formar sobre el reciclatge.

En aquest sentit, un bon exemple d'aquestes mesures és l'aposta que ha fet Mercadona pels recanvis en alguns productes. La cadena de supermercats posa a disposició dels clients recanvis de sabons de mans i cremes facials, per exemple. Una mesura que no només estalviarà tones de plàstic i de vidre, sinó també molts diners als clients.