El regal molt apreciat de Caprabo a tots els clients que no hagin de portar mascareta

L'objectiu d'aquesta iniciativa és reforçar la seguretat per la salut dels clients i empleats

Treballadors d'un supermercat de la cadena Caprabo
Aquells clients que no hagin de portar mascareta podran entrar a Caprabo amb una pantalla facial | Europa Press

Des d’un primer moment, la mascareta ha estat el nostre millor aliat contra el coronavirus. Tot i això, des de Sanitat ja van advertir que algunes persones podrien prescindir d’ella si tenen problemes de respiració o altres patologies diagnosticades que dificulten conviure amb la mascareta posada.

Pero a l’hora d’anar al supermercat no hi ha excusa: mascareta obligatòria per entrar als establiments. Així, les companyies han hagut d'adaptar-se a les noves condicions per anar a comprar i alguns han optat per facilitar l’estada a aquelles persones que no han de portar màscara per preinscripció mèdica.

Caprabo lliurarà pantalles facials als clients que no puguin portar mascareta

Un d’aquests supermercats ha estat Caprabo, qui lliurarà pantalles facias als clients que comprin en els seus supermercats i que, a causa de motius de salut o per alguna mena de discapacitat, no estiguin obligats a usar màscara per a prevenir el contagi de coronavirus.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, ha informat Caprabo aquest divendres en un comunicat, és reforçar la seguretat per la salut, tant de clients com d'empleats, a les seves botigues,

A més, la companyia va obtenir al juliol la certificació Clean Site de Bureau Veritas per a tota la seva xarxa de supermercats, que avala que la cadena està implementant correctament els protocols de neteja, desinfecció i seguretat en les seves instal·lacions enfront del coronavirus.

Caprabo segueix sumant amb el reciclatge

Però Caprabo no només s’està posant les piles per lluitar contra el coronavirus, sinó que també col·labora a l’hora de reciclar. Aquest mateix dilluns la cadena anunciava la instal·lació

Caprabo ha instal·lat contenidors específics per al reciclatge de càpsules de cafè usades en més de 200 punts de venda de tota Catalunya, una iniciativa que s'emmarca en el seu pla estratègic de compromís social corporatiu.

D'aquesta manera, la cadena de supermercats contribueix a reduir l'impacte mediambiental que generen les càpsules de cafè usades, un producte que és molt difícil de reciclar pel fet que està compost per plàstic, alumini i restes orgàniques, ha informat aquest dilluns en un comunicat.

I és que a Espanya es recicla actualment tan sols el 20% de les càpsules de cafè usades, una dada que respon a l'escassetat de punts de recollida, segons ha indicat Caprabo.


Comentaris

envia el comentari