El fundador d'Inditex, Amancio Ortega

La jugada de McDonald's a Amancio Ortega a Barcelona en plena crisi

Ha obert un nou establiment de menjar ràpid en la terminal regnada per Inditex

La multinacional estatunidenca, McDonald's ha obert un nou establiment a la terminal T1 de l'aeroport de Barcelona-El Prat. El nou local, que compta amb una superfície de 643 metres quadrats, està situat a l'Sky Centre Sud i increment d'aquesta manera l'oferta de restauració de la terminal, segons va informar ahir Aena.

L'obertura d'aquest nou establiment de menjar ràpid fa que l'Aeroport del Prat tingui un total de 16 locals de restauració obert en els principals punts de pas i d'espera de les zones d'embarcament de les terminals, segons recull 'Metrópoli Abierta'.

D'aquesta manera, la multinacional estatunidenca s'obre pas en una terminal on anteriorment regnava Inditex. De fet, a finals de juliol Inditex decidia tancar totes les seves tendes operatives de l'Aeroport del Prat i de l'Aeroport de Barajas. Una decisió que des de la firma de moda assenyala que es deu a l'estratègia d'integració i el desenvolupament de l'online que han posat en marxa i que es tracta d'una acció que feia temps que s'estaven plantejant.

Starbucks marxa del barri gòtic de Barcelona

La cadena nord-americana de cafè, que compta amb una trentena de locals a la ciutat, ha decidit abaixar les persianes del local que tenia al carrer Ferran, al barri Gòtic de Barcelona, avança també 'Metrópoli Abierta'. D'aquesta manera, apostarà pels locals que té al centre de la ciutat i potenciarà els restaurants de la Ronda de Sant Pere, Rambla Catalunya i Plaça Universitat.

A començaments d'aquest 2020 la cadena tancava la cafeteria que tenia a Francesc Macià però ho feia amb la intenció de traslladar-se a un local del mateix carrer, a pocs metres d'on ja estava situada. La multinacional dedicada a la venda de cafè compta amb 30 locals a Barcelona i a l'àrea metropolitana.

Els seus establiments estan repartits per diversos districtes de la ciutat, sobretot en les zones més turístiques com al carrer de Pelai, Via Laietana, la ronda de Sant Pere i La Rambla. L'últim local que va obrir a la ciutat comtal va ser el passat 2018 i ho va fer en un dels edificis més cridaners de La Rambla.