El nou producte de Mercadona que triomfa a les xarxes: econòmic i saludable

Es tracta d'un article que està tenint molt d'èxit

Façana d'un supermercat Mercadona
Tahini, el nou producte de Mercadona que arrasa a les xarxes   | Cedida

Mercadona ho ha tornat a fer, un dels seus productes torna a arrasar en vendes. La companyia valenciana sempre llança articles que aconsegueixen conquistar el cor i l'estómac dels seus consumidors i consumidores.

Si una cosa sap fer l'empresa, és escoltar les peticions dels clients, fent que els productes que llancen compleixin els requisits per a agradar a una gran part de la població.

Aquesta vegada, Mercadona ha llançat una novetat que conquistarà a aquelles persones que gaudeixen del menjar saludable: el Tahini. Es tracta d'una salsa que és típica d'Orient Mitjà, i que s'aconsegueix a través de llavors de sèsam mòltes.

Les llavors de sèsam tenen una gran quantitat de beneficis: aporten vitamina E, tenen antioxidants i calci, entre molts altres. Precisament per aquesta gran quantitat de beneficis cada vegada més 'Instagramers' s'animen a publicar la recepta del Tahini, o a publicar receptes amb aquest ingredient que, per a molts, encara és desconegut.

El Tahini ha anat adquirint presència al nostre país, ja que és un dels ingredients amb els quals es fa l'hummus, aquesta deliciosa salsa que ja és imprescindible en moltes llars. Doncs bé, aquest producte ha suposat un renou en xarxes perquè té una gran aportació energètica en estar feta de llavors. Per cada 100 grams, el Tahini de Mercadona conté:

  • 710 kcal
  • Grasses: 65.5
  • Hidrats de carboni: 3,20 grams
  • Proteïnes: 24,9 grams
  • Sucres: 1,4 grams
  • Sal: 0,04 grams

El Tahini té un preu de 2,95 euros el pot i és perfecte per a picar entre hores amb unes torrades per evitar consumir ultraprocessats.

Triomfa a les xarxes

El Tahini ha arrasat en xarxes, però pel que hem pogut llegir, no està disponible en tots els Mercadona del país. Han estat diversos els usuaris que han preguntat per l'existència d'aquest producte en els seus supermercats més pròxims, mostrant molt d’interès per l'article.

Davant aquestes peticions, Mercadona sempre ha contestat el mateix: «Hola. Sentim indicar-te que no disposem de tahini en la teva zona. Treballem per adaptar el nostre assortiment als vostres gustos i per això, compartirem el teu interès en aquest producte amb els responsables perquè el tinguin en compte. Una salutació.» Encreuem els dits perquè aviat estigui disponible en tots els Mercadona del país!


Comentaris

envia el comentari