Mercadona estrena una edició limitada de productes que desapareixerà de les estanteries

Està formada per 3 productes Deliplus que t'ajudaran a destacar allà on vagis

Nou supermercat de Mercadona a Castellar del Vallès
El nou maquillatge de Mercadona us agradarà moltíssim | Mercadona

Mercadona ha començat setembre amb força, i així ho ha demostrat amb la seva nova gamma de maquillatge 'Face Perfectionist'. La cadena valenciana s'ha posicionat com un dels supermercats preferits de la població, cosa que no ens estranya. I és que Mercadona, a més de sorprendre'ns amb aliments, també ho fa amb els articles que ven a la secció 'Perfumeria', i dels quals no ens cansem de presentar. Doncs bé, avui anem a parlar-vos d'una novetat que us agradarà 100% segur: el maquillatge 'Face Perfectionist'.

Aquesta col·lecció està formada per 3 productes i, tal com explica la cadena valenciana, està creada per aconseguir «la pell perfecta que sempre has desitjat». T'expliquem, un per un, per a què serveixen aquests 3 productes Deliplus de Mercadona.

La col·lecció perfecta per aconseguir el 'make-up' ideal

D'una banda tenim el 'Primer Face Perfectionist', que serveix per a minimitzar les imperfeccions que tenim a la pell. A més, dona al nostre rostre una sensació vellutada. Segons explica Mercadona, es tracta d'un producte que té una textura suau i incolora, i «actua com film homogeni sobre la pell». S'ha d'aplicar uns punts d'aquest 'Primer' sobre el teu rostre, i estendre amb la mà, com si fos una crema. El 'Primer' ha de ser absorbit per complet.

D'altra banda tenim el corrector 'Camouflage Perfectionist'. Aquest producte Deliplus té un acabat natural i compta amb una textura cobrent, que fa que sigui perfecta per usar en qualsevol zona de la cara i del cos. Segons explica Mercadona, aquest producte és ideal per cobrir vermellors, taques, o pigues, i està disponible en tres tons diferents.

Aquests correctors, que són d'alta cobertura, s'han d'aplicar en petites quantitats i difuminar molt bé amb els dits. Això sí: res de ser brusca i fer-ho amb força. Has de donar tocs lleugers amb la punta dels dits per a un acabat perfecte.

El tercer producte, un il·luminador per rematar el teu maquillatge de la millor manera

Per la seva banda, l'últim producte Deliplus que forma part d'aquesta col·lecció, 'Face Perfectionist', és l'il·luminador en format 'estic' cremós. És perfecte per acabar el maquillatge de la millor manera, i donar-li un valor afegit d'allò més 'top'. Amb aquest producte, destacaràs allà a on vagis. Aquest il·luminador, que es troba sota el nom 'Light Estic Perfectionist', «ressalta algunes zones de la cara aportant un aspecte saludable i radiant» i compta amb una textura suau i amb una cobertura modulable i es troba en dos tons: champagne i daurat.

Els il·luminadors han agafat molta força aquests últims anys i, la veritat és que proporcionen un toc increïble a qualsevol 'look'. Aquests il·luminadors Deliplus s'han d'aplicar directament sobre la cara, i han difuminar-se amb la punta dels dits o amb una petita esponja. Les zones que pots destacar són, per exemple, la zona T, les clavícules, el lacrimal ... A què estàs esperant per aconseguir un maquillatge 10 amb aquests productes?


Comentaris

envia el comentari