Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Façana d'un supermercat Carrefour

Carrefour ho 'peta' amb 3 nous productes per a tenir una pell radiant tot i la mascareta

La companyia revoluciona el mercat amb aquestes noves cremes
Façana d'un supermercat Carrefour
Carrefour ha posat a la venda uns productes per canviar la teva rutina de bellesa diària | Europa Press

Carrefour ha llançat nous productes que prometen revolucionar la teva rutina de bellesa diària. Donem gairebé per finalitzat l'estiu i, amb ell, també li donem la benvinguda a la sequedat que ens produeix el fred en els mesos de tardor i, sobretot, d'hivern.

A això cal afegir-li un factor nou i al qual mai ens havíem enfrontat: l'ús de màscara. Si s'usa de manera prolongada (en el treball, per exemple), aquest article pot causar irritacions, vermellors i sequedat. Per això, és molt important mantenir la pell del nostre rostre molt hidratada i cuidada. 

Carrefour ha llançat algunes novetats que poden resultar-nos molt útils per a la cura de la nostra pell, i hem volgut parlar-vos sobre elles perquè també pugueu gaudir-les. Vols saber de què es tracta? Continua llegint!

Màscara de caolí i argila vermella

Aquesta màscara de caolí i argila vermella, que està elaborada sota la marca ‘Els cosmetiques design Paris’, serveix per a reduir l'excés de greix i per a eliminar les impureses de la pell. A més, és compatible amb tot tipus de pells. Com s'ha d'aplicar aquesta màscara?

-Evitant el contacte amb els ulls, aplicar sobre el rostre net. 


-Esperar durant 5-8 minuts i, quan s'assequi i comencis a sentir-la tirant, retira amb aigua tèbia. Si vols sentir la teva pell encara més neta, pots retirar la màscara amb una tovallola humida. 


-Es recomana usar una o dues vegades per setmana, així com l'ús d'una crema hidratant després de la seva aplicació.

S.O.S hidratació

Clar i concís: així és el nom d'aquesta màscara de ‘Els Cosmetiques design Paris’.. ‘S.O.S Hidratació’ és una ajuda que se'ns presenta quan tinguem la pell molt seca i tirant.

Aquesta màscara conté minerals de la Mar Morta i proporciona una hidratació de llarga durada. A més, està pensada per a tot tipus de pells. Vols saber com has d'aplicar-te aquest producte? 

-Aplica la quantitat suficient en el teu rostre, sempre evitant el contacte amb els ulls. 

-Espera durant 10-15 minuts i retira amb aigua tèbia. Has d'utilitzar-la durant 1-2 vegades per setmana.

Aquestes màscares tenen un preu de 4,20 euros cadascuna, i es poden comprar via ‘online’ i també en botigues físiques. 

Com a precaució, aquestes màscares de Carrefour adverteixen que cal evitar el contacte directe amb ulls i membranes mucoses, a més de mantenir-les lluny dels nens i, en cas d'irritació, contactar amb un professional. 

Crema Caviar+

Altre dels productes que han causat furor és la Crema Caviar+,de la gamma Averac. La línia Averac compta amb cremes per a tota mena d'ús (dia, nit, antiedat, hidratació…), però una de les quals més ens han cridat l'atenció és la Caviar+.

Aquesta màscara està composta per caviar, aminoàcids i extractes naturals i és redensificadora; és a dir, ajuda a corregir i atenuar arrugues i les línies d'expressió perquè el teu rostre es vegi més definit. Aquesta crema de Caviar té un preu de 5,30 euros en la pàgina de Carrefour i a les botigues físiques.