El 'pack' de mascaretes que triomfa a tot Espanya: 50 per tan sols 8 euros

La mascareta és un complement imprescindible perquè els nens puguin tornar a l'escola

Interior de l'aula de 4t a l'Institut-escola de Navàs en una de les sessions de comiat. 18 de juny de 2020
Aquests són els 'packs' més barats i amb més mascaretes que es poden trobar en línia | Catalunya Diari

Sens dubte, la volta dels nens al col·legi ha estat la gran notícia d'aquesta setmana. Els més petits de la llar ha reprès els seus quefers habituals i ho han fet d'una manera molt diferent: amb mascareta i distància de seguretat, sense poder jugar amb els seus amics de sempre.

A més del berenar, la motxilla i els estris per escriure, ara cal unir la màscara a la llarga llista de complements que hauran de portar els més de vuit milions de nens que han iniciat el curs escolar.

Els millors ‘packs’ de mascaretes per comprar online

Seguint amb el protocol del govern central, els centres educatius han elaborat una guia per a saber què fer en cas que es detecti un positiu a l'aula. Per a evitar haver d'aplicar totes les pautes esmentades en la guia és necessari ser disciplinat, obedient, respectar les mesures de seguretat i mantenir una bona higiene.

Conscient de tots els diners que implica comprar gels hidroalcohòlics o mascaretes, Amazon ha tret a la venda un pack que ja triomfa entre els pares més espavilats.

Es tracta d'un pack de màscares per a nens amb dissenys aleatoris amb la qual els teus fills tindrà previsions durant pràcticament tot el mes. Porten 3 capes, protegeixen de la pols i són resistents a la humitat, així és aquest pack de 50 màscares que tan sols costa 8,65 euros.

Més quantitat de mascaretes a un preu assequible

Si ets dels quals prefereix una major quantitat, tranquil, Aliexpress ha posat a la venda packs de fins a 200 unitats. Això sí, si vols que els teus fills no perdin l'expressió facial en el col·legi, és millor que optis per un pack de 5 unitats de màscares semitransparents que tenen un preu total d'11,97 euros.

Sens dubte, tota oferta és poca a l'hora de comprar mascaretes, ja que tot fa pensar que aquesta normativa es mantindrà en tot el que duri el curs escolar. Aquest objecte tan simple pot salvar les vides d’aquells alumnes que van a les classes, i en conseqüència les dels seus pares, avis, familiars i amics.


Comentaris

envia el comentari