L'aplaudida iniciativa de Mercadona que va sorgir durant el confinament

Ha tingut una gran acollida en xarxes i en mitjans de comunicació

Detall de l'logotip de Mercadona
La iniciativa de Mercadona està tenint molt d'èxit. | Agències

Mercadona està de celebració. Avui es compleixen 6 mesos des que la companyia valenciana va impulsar una iniciativa que, pel que sembla, ha estat acollida amb molt èxit. La crisi del coronavirus i el seu conseqüent estat d'alarma van fer que les empreses es veiessin molt afectades econòmicament. Arran de la desescalada, a poc a poc, alguns negocis han pogut anar-se recuperant, tot i que la majoria segueix immersa en les conseqüències negatives provocades per la pandèmia. Doncs bé, arran d'aquests fets es va llançar la iniciativa 'EActíVate', amb dos objectius molt clars: accelerar i activar l'economia i, així, intentar superar «les conseqüències socials i econòmiques de l'impacte» provocat per la crisi del coronavirus.

La iniciativa va començar sota el nom '#EstoNOtienequePARAR' el dia 16 de març de 2020. Aquesta plataforma va animar, durant el confinament, a aquelles persones que van treballar com a serveis essencials durant aquest període tan difícil i dur. Aquest moviment, a més, va animar empreses, emprenedors i autònoms a reinventar-se i adaptar-se a la nova situació, posant com a exemple casos d'èxits reals perquè veiessin que era possible.

Més de 5.000 empreses adherides

El resultat d'aquesta gran iniciativa va ser el següent: 3.000 empreses es van adherir a '#EstoNOtienequePARAR' que, sumades a les que es van unir a '#EActíVate' des del 24 de maig fins avui, dona el resultat de 5.000 empreses que donen suport a aquestes iniciatives.

Segons afirma Mercadona, s'han sumat a aquesta iniciativa empreses de tots els sectors i dimensions situats al voltant del país, així com «cambres de comerç i organitzacions empresarials, federacions, confederacions i associacions».

'#EActíVate' té la seva pròpia pàgina web on, diàriament, es poden veure diferents casos d'empreses «que demostren amb fets com ajuden a la societat». A més, aquest portal compta amb una gran quantitat d'espais per poder conèixer les opinions i consells d'empresaris, estudis d'actualitat, informes, etc. Aquesta iniciativa, segons explica Mercadona, se centra en la digitalització, la sostenibilitat, l'ocupabilitat, les infraestructures, la productivitat i la reinvenció per tal d'activar l'economia.

Gran acollida en els mitjans de comunicació

Sis mesos després de la creació d'aquestes iniciatives i, segons explica Mercadona, «s'han generat més de 80 milions d'impactes a TV nacionals, en què es van mostrar un total de 315 casos d'empreses com a reconeixement al seu esforç i que podien inspirar als altres».

A més, aquesta iniciativa també ha tingut lloc en més de 1.200 notícies en mitjans de comunicació, i s'han arribat a elaborar més de 1.400 continguts d'interès. La pàgina web, a més, ha estat vista més d'un milió i mig de vegades. Aquesta iniciativa compta amb més d'11.000 seguidors i seguidores a les xarxes socials, i ha arribat a més de 7,5 milions d'usuaris de xarxes.


Comentaris

envia el comentari