Façana d'un supermercat Carrefour

Carrefour: 5 electrodomèstics en oferta que ara costen menys de 20 euros

Bàsics, útils i econòmics: ideals per incorporar-los en la teva vida


Carrefour és un dels supermercats més populars entre la població gràcies als seus productes alimentaris, però també perquè tenen una gran varietat de seccions: electrònica, moda, perfumeria i higiene, llar, parafarmàcia... Ara bé, la més destacada és la secció d'electrodomèstics. 

Amb tot això, Carrefour ha rebaixat alguns dels seus electrodomèstics més 'top'. Des de Catalunya Diari hem fet una selecció dels cinc electrodomèstics que més ens han cridat l'atenció i que pots comprar-los per un preu realment assequible. A continuació, t'expliquem com funcionen aquests articles de la companyia francesa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

1. Sandvitxera bàsica MyWave

Carrefour ha rebaixat la seva sandvitxera bàsica de la marca MyWave. Aquest article té una potència de 750 W i el seu tipus de placa és 'Grill'. És perfecta per preparar entrepans de tota classe i, a més, gràcies al seu petit format, podràs col·locar-la i guardar-la en qualsevol racó de la teva cuina. El preu original d'aquesta sandvitxera era de 19,90 euros, però pots comprar-la per 9,90 euros fins a l'11 de març.

 

2. Planxa de vapor Rusell

Un altre electrodomèstic rebaixat és la planxa de vapor Rusell. Aquest aparell té una potència de 1.800 W i compta amb un sistema antidegoteig i d'autoneteja. No deixis passar aquesta oportunitat i compra-la per 14,90 euros - el preu original era de 32, 89 euros - al web de Carrefour

3. Electrodomèstic per a les pelusses 

Necessites desfer-te de les pelusses? Aquest aparell elèctric Force-Cut de Cecotec compta amb una bateria recarregable i és perfecta per retirar totes les pelusses de la roba. La seva fulla és de 50 mm, la qual cosa permet eliminar «totes les pelusses en un instant». El seu preu rebaixat és de 13,90 euros, mentre que el preu original era de 15,90 euros.

4. Torradora 

Si necessites un aparell per torrar el pa, Carrefour també té la solució, ja que ha rebaixat una de les seves torradores. Aquest aparell disposa d'un selector elèctric de 6 posicions, un indicador lluminós, una reixa torradora d'acer inoxidable, una safata recollidora... Aquest electrodomèstic està disponible exclusivament al web i té un preu de 18,90 euros - el preu original era de 39 euros -.

5. Bullidor elèctric Moulinex

El bullidor elèctric Moulinex model BY150810 és ideal per bullir l'aigua sense haver d'esperar molta estona.  Aquest aparell, malgrat que té un disseny compacte i és fàcil de guardat en qualsevol lloc, té una capacitat d'1,5 litres i una potència de 2.4000 kW. El seu preu rebaixat és de 15 euros, mentre que el preu original era el doble, és a dir, 30 euros.