Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Treballador de Mercadona en un supermercat de Barcelona

L'oferta de Mercadona en diverses ciutats d'Espanya: caps de setmana per 500 euros

La companyia valenciana posa en marxa una borsa de treball amb 135 places de contractes indefinits i temporals per un sou de 1.300 euros
Treballador de Mercadona en un supermercat de Barcelona
Mercadona amplia la seva plantilla de treballadors a tota Espanya | Mercadona

La crisi està fent estralls a Espanya i qualsevol oferta de treball és bona, fins i tot a temps parcial. Si estàs sense feina, pot interessar-te l'última oferta de Mercadona: es busquen persones per treballar els caps de setmana per un sou de 500 euros. 

L'anunci publicat al portal d'ocupació de Mercadona, ofereix llocs de caixer, carnisser, peixater, forner, fruiter, xarcuter, responsable de perfumeria i com a empleats de neteja i reposició. Les ofertes estan disponibles en diverses ciutats d'Espanya:

 • Villafranca de los Barros (Badajoz)
 • Coria (Cáceres)
 • Códoba i Baza (Granada)
 • Utiel (València)
 • Berga i Olot (Barcelona)
 • Rincón de la Victoria (Màlaga)
 • Tudela (Navarra)
 • Alcalá del Río (Sevilla)
 • Robadeo i Sarria (Lugo)
 • Zamora, Mojácar i El Ejido (Almeria)
 • Laredo i Torrelavega (Cantàbria)
 • Mollerussa (Lleida)
 • Elgoibar (Guipúscoa)

S'ofereix treballar 15 hores setmanals repartides en divendres i dissabte, per un sou de 502 euros bruts mensuals. Mercadona disposa d'una altra oferta, també per a caps de setmana: treballar 20 hores setmanals, divendres, dissabte i diumenge, per 669 euros mensuals. També hi ha la possibilitat de treballar 20 hores entre setmana, en torns rotatoris de matí, per 669 euros mensuals.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Per obtenir el treball cal complir una sèrie de requisits que especifica la companyia. Cal comptar, com a mínim, amb l'Educació Secundària Obligatòria (ESO), tenir capacitats de comunicació, saber treballar en equip, tenir motivació per aprendre, i comptar amb el carnet de conduir per a les ofertes de servei a domicili.

Contracte indefinit, més de 1.300 euros mensuals

El model empresarial de Mercadona permet que sigui un dels pocs negocis que decideix ampliar la seva plantilla de treballadors en temps de crisis. La cadena de supermercats ha obert en els últims dies una borsa de treball amb 135 places, de les quals 72 ofereixen contracte indefinit i 63 temporal. El salari se situa en 1.338 euros mensuals. L'equip de recursos humans ja està treballant en la campanya de selecció.

Juan Roig busca ampliar la seva plantilla per tota Espanya, oferint condicions de jornada completa, a temps parcial i per a caps de setmana. Si tenim en compte la situació que travessa l'economia espanyola, aquesta és una gran notícia. 

Per accedir a la sol·licitud, cal complir amb els requisits que hem esmentat anteriorment. A més,  el sol·licitant ha de ser major d'edat, viure a la zona on s'ofereix la plaça o no tenir problemes per traslladar-se i, per descomptat, adaptar-se a la disponibilitat horària. En aquest cas, es tracta de vacants de dilluns a divendres, caps de setmana o horaris nocturns.

El procés de sol·licitud és ben fàcil: primer cal entrar al web de Mercadona i crear-se un perfil. A continuació, utilitza el filtrador i selecciona el lloc de treball que t'interessa. Finalment, cal enviar el curriculum vitae i una carta de presentació. Amb tot això, Mercadona es posarà en contacte amb tu per informar-te si has estat seleccionat per passar a la següent fase.

El model de Mercadona, en auge

Mercadona ha aconseguit créixer en temps de crisi, i això no és casual. La seva filosofia consisteix a donar importància al client: 4,6 milions de famílies a Espanya són clients de Mercadona. La Universitat de Harvard ha estudiat el fenomen i ha conclòs que es tracta d'un Model de Qualitat Total (MCT), basat en productes de qualitat a baix preu, i l'establiment d'una piràmide de prioritats: a dalt hi ha el client, després el treballador, el proveïdor, la societat i finalment el capital.

Després del client, els treballadors són el més important. Els sous són superiors als de la mitjana del sector -1.050 euros mensuals d'entrada- i la fuga de treballadors és mínima. L'altre secret de l'èxit és la marca blanca: productes com Hacendado, Deliplus i Bosque Verde triomfen entre els consumidors. La companyia treballa amb més de 100 fabricants i compra productes a 20.000 pimes, la majoria dins del territori nacional.

Finalment, el model es basa en la millora constant, com la insonorització dels seus establiments o l'atenció telefònica. A més, han posat en marxa un servei de descàrrega nocturna a 453 supermercats. Totes aquestes millores aconsegueixen augmentar l'ocupació.