Imatge de la botiga que Mercadona va obrir el passat mes de desembre a la localitat basca d'Hernani

Per fi: Torna un dels productes estrella de Mercadona

Feia un temps que els consumidors preguntaven per aquest popular article

Mercadona ha tornat a fer-ho: després d'un temps sense oferir un dels seus productes estrella, ha tornat a incorporar-lo a les prestatgeries. La companyia valenciana sempre encerta en els seus productes gràcies a la seva implicació amb els clients.

I és que Mercadona utilitza un sistema de coinnovació que li permet conèixer quines són les necessitats de la població. Així, llança nous productes que es converteixen en virals gràcies al seu èxit de vendes, i també millora altres que ja té incorporats en les seves prestatgeries.

Però, de vegades, Mercadona també retira alguns d'aquests productes tan exitosos, creant el caos entre els consumidors més fidels que, a l'hora d'anar a la seva botiga més propera, es troben amb la sorpresa que un dels seus productes preferits ja no està a la venda.

No obstant això, Mercadona té en compte les demandes dels consumidors a través de les xarxes socials i el seu telèfon d'atenció al client i, per això, quan és possible, tornen a incorporar el producte, cosa que ja va passar amb els reclamats 'mochis' d'Hacendado' i altres productes populars.

Doncs bé, Mercadona ha tornat a incorporar un producte que va tenir molta fama mesos enrere: el pastís de formatge congelat. Aquest producte es va guanyar l'afecte dels consumidors gràcies al seu sabor, la seva qualitat i també el seu preu: costa 3,90 euros.

Des de fa un temps, es va retirar de les prestatgeries de la cadena valenciana i, ara, torna a formar part de la seva secció de fleca. Al mes de gener, vam poder llegir alguns 'tuits' de clients que preguntaven sobre el parador d'aquest producte tan deliciós.

Molt reclamada en xarxes

«Mercadona, fa temps que no veig el pastís de formatge. L'heu tret? Tornarà?», preguntava un client. Mercadona contestava amb un «Podries indicar-nos a quin pastís de formatge vols dir exactament?», i el client adjuntava una fotografia del pastís de formatge congelat: «El pastís és el que poso a sota, el solia comprar a Barcelona».

A això, Mercadona responia el següent: «Informar-te que ja no disposem del pastís de formatge que ens comentes. No obstant això, transmetrem el teu interès als responsables perquè ho tinguin en compte. Disculpa les molèsties».

El client, després de donar-los les gràcies, els preguntava: «Un cop va passar el mateix, que el van retirar un parell de setmanes i després va tornar, és possible que torni a passar?», al que Mercadona contestava amb un «de moment, podem confirmar-te que no el tenim en el nostre assortiment actualment. No disposem de més informació al respecte».

Una altra usuària preguntava sobre aquest pastís de formatge congelat a Twitter: «Em diuen que ja no fan el pastís de formatge meravellós que feu al forn... Alguna possibilitat de tornar-lo a posar? És espectacular!».

Mercadona contestava el següent: «Lamentem les molèsties. El nostre pastís de formatge actualment no està disponible en el nostre assortiment. Prenem nota del teu interès perquè el responsable sigui coneixedor. Gràcies». Així, es podien trobar diversos usuaris i usuàries preguntant pel parador del pastís de formatge de 3,90 euros.

  • «Hola, fa algunes setmanes que no trobo al Mercadona de Sevilla aquest pastís de formatge de 3,90 €. Ja no el veneu?».
  • «Si us plau @Mercadona, digueu-me que no és veritat que heu deixat de vendre el pastís de formatge de 3,90 € del vostre forn. PER FAVOR».
  • «Que hagin retirat la pizza de pesto de Mercadona ha acabat amb un trosset molt gran de la meva felicitat, però el pastís de formatge??? Quina mena de broma de mal gust és aquesta».

Bones notícies: el pastís de formatge ha tornat

Encara que Mercadona no ha explicat el motiu pel qual aquest pastís de formatge va estar un temps sense estar disponible, l'important és que ha tornat i ja podem tornar a consumir-lo, i apareix com a 'novetat' a la pàgina web de la companyia valenciana. Aquest pastís de formatge està elaborat per 'Tavernes Blanques Valencia', segons es pot llegir en el seu envàs.

  • «Gràcies, Mercadona per crear aquest menjar de déus de l'Olimp, tremend pastís de formatge».
  • «Que bo el pastís de formatge del Mercadona, es deixa menjar».
  • «El pastís de formatge de Mercadona no té gust de formatge, però igualment és molt bo».