Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

El nou triomf de Lidl: una butaca LED amb comandament a distància

Aquest article ha estat 'top vendes' a Alemanya i ja es pot comprar a Espanya. A què esperes per omplir la teva llar de llum i color?

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
Lidl promet triomfar amb un nou article | Lidl

Lidl ens sorprèn portant a Espanya un article que ha estat 'top vendes' a Alemanya, tal com va passar amb la torradora vintage de 15 euros. La cadena alemanya ha aconseguit situar-se com un dels supermercats més estimats per la població espanyola amb la seva secció 'basar'. 

Molts dels articles de la secció 'basar' aconsegueixen convertir-se en un èxit de vendes i s'esgoten en qüestió d'hores com, per exemple, el seu 'smartphone' de 70 euros. Ara bé, aquesta vegada volem parlar-vos d'un article per a la llar que ha causat furor al seu país d'origen, i que segurament també triomfarà a Espanya: la butaca LED.

La butaca LED 'top vendes' a Alemanya

Aquest article per a la llar és una de les noves apostes de Lidl que prometen arrasar. La butaca amb llum LED és apte per a interiors i exteriors i, a més de tenir un disseny molt original, és molt resistent. Quedarà ideal en qualsevol racó de la casa, sobretot si tens una zona 'chill' o un jardí.

Però realment crida l'atenció per una de les seves funcions: el canvi de color. La butaca compta amb tecnologia LED que permet escollir entre 16 colors diferents. A més, compta amb protecció contra esquitxades d'aigua i un comandament a distància.

Fotografia de la butaca LED de Lidl i el seu comandament a distància
La butaca LED es pot configurar en diversos tons per omplir la teva llar de color | Lidl

Segons es pot llegir a la pàgina web de Lidl, aquest article té una bateria que dura entre 3 i 8 hores. Les seves mesures són de 58 x 58 x 46 centímetres i pesa 4 quilograms. El seu preu és de 99,99 euros, i és tot el que necessites per donar-li la benvinguda al bon temps. Ara bé, només es pot comprar via 'online'.

Altres opcions de Lidl

Si no us ha acabat de convèncer aquesta nova aposta de Lidl, no patiu perquè la companyia alemanya té una gran varietat de butaques, fins i tot per als més petits de la casa. Lidl té una butaca per a infants disponible en color gris, rosa i turquesa. El seu preu és de 69 euros (el preu original era de 104 euros).

Ara bé, si vols una opció per als balcons, jardins o terrasses, a la pàgina web de Lidl pots trobar dos models de butaques plegables que estaran disponibles molt aviat. Segons Lidl, aquesta butaca «és resistent als canvis de temperatura, als raigs UV i al desgast» i, a més, és fàcil de netejar i plegar. No cal patir pel seu pes, ja que pesa 4,2 quilograms. Pots comprar-la per 44,99 euros. 

[predef]catalunya-diari-625[/predef]