Imatge de la botiga que Mercadona va obrir el passat mes de desembre a la localitat basca d'Hernani

La nova 'bomba' de Mercadona: un formatge saludable per menys de 2 euros

Mercadona decideix apostar per productes saludables i posa a la venda un formatge baix en calories


Mercadona torna a triomfar amb un nou producte. En aquesta ocasió, un dels seus formatges ratllats Hacendado s'ha convertit en l'aliment més desitjat per a molts dels compradors de la gran cadena de supermercats valenciana. 

El formatge ratllat baix en calories

Ara bé, no és el primer cop que veiem aquest formatge ratllat baix en calories en els supermercats Mercadona. Tot i que aquest formatge ja existia, després de l'èxit aconseguit, Mercadona ha decidit substituir l'envàs de 200 grams per un de 400 grams que costa 1,68 euros. 

S'aconsella utilitzar aquest formatge per a l'elaboració de pizzes casolanes, lasanyes i acompanyar les pastes. Encara que es comercialitza sota la marca Hacendado, està elaborat per l'empresa Quesería Lafuente, que fa 10 anys que treballa amb Mercadona

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

És cert que aquest formatge no té res a veure amb la resta de formatges ratllats. Crida l'atenció que sigui baix en calories i tingui un baix percentatge de lactosa. Així doncs, és la millor alternativa per gratinar formatge i no haver de patir per una digestió pesada. 

Cada vegada hi ha més persones preocupades per la seva alimentació, i és per això que Juan Roig no ha volgut deixar escapar l'oportunitat. Segurament aquest és un dels aliments que no deu faltar en la nevera d'un 'realfooder', ja que està elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, coagulants microbians, sal i ferments làctics. Es tracta d'una bona notícia per a aquelles persones que volen consumir formatge sense necessitat de veure alterada la seva dieta. Per altra banda, Mercadona també ha posat a la venda un cafè de civada que ja ha arribat a les 25.000 unitats venudes en un dia.

Mercadona, líder de vendes a Espanya

El supermercat d'origen valencià ha aconseguit ser un dels més exitosos. En concret, és el primer supermercat a Espanya per quota de mercat, arribant fins i tot a guanyar a Carrefour. Cada vegada hi ha més gent que decideix omplir el cistell de la compra amb Mercadona, malgrat els seus elevats preus en productes frescos.

De fet, una de les estratègies de Mercadona és innovar constantment perquè els seus consumidors acudeixin als diferents supermercats per tastar el producte. Així doncs, amb la moda 'realfood', Juan Roig està apostant per productes com el tahini, l'hummus, el pa de massa mare, els edamames, la pasta de llegums, el pollastre a tires, el tofu, pernil cuit al natural... I tot això a un preu molt baix.