Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Lidl planta cara a Decathlon: 6 articles 'low cost' per tenir un gimnàs a casa

La cadena alemanya ens ho posa fàcil amb els productes que ofereix en la seva secció 'Esport'
Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
Lidl planta cara a Decathlon: 6 articles 'low cost' per tenir un gimnàs a casa | Catalunya Diari

La pandèmia i les restriccions han augmentat la nostra necessitat de crear 'mini gimnasos' a casa per poder exercitar el nostre cos sense la necessitat d'acudir a un gimnàs. I és que sigui per les restriccions horàries, per les de mobilitat o per l'aforament reduït, molts de nosaltres no tenim temps per acudir a un lloc amb màquines especialitzades per fer esport.

Encara que sempre és millor comptar amb l'ajuda de professionals que et guiïn i t'expliquin com exercitar-te, l'ideal és poder comptar amb els productes bàsics per poder practicar esport a casa quan no tinguem oportunitat d'anar a un gimnàs. I és que, normalment, pequem d'allargar cada vegada més el moment i, per això, acabem per no practicar mai esport.

La primera botiga que se'ns ve al cap quan parlem d'articles esportius és Decathlon, i d'això no hi ha cap dubte. Però sembla que Lidl no es conforma a plantar-li cara a Ikea, sinó que també li vol fer la competència a Decathlon i, de tant en tant, llança articles per practicar esport a casa que, a més de semblar de qualitat, tenen un preu econòmic.

Alguns d'ells, fins i tot, s'han esgotat a la pàgina web de la companyia alemanya. A continuació, et presentem alguns dels articles que podem trobar a Lidl i que es convertiran en els teus millors aliats a l'hora d'exercitar el teu cos a casa.

L'element bàsic per fer esport a casa: l'estoreta

Com no podria ser d'altra manera, Lidl compta amb estoretes per practicar 'fitness'. Es tracta d'una estoreta amb escuma de PE d'1 centímetre de gruix, ideal per aconseguir un amortiment òptim. Aquesta estoreta té un relleu antilliscant perquè puguis practicar esport sense relliscar. El seu preu és de 7,99 euros per unitat, i està disponible en diversos colors: blau, gris, negre i vermell.

Peses: un indispensable

Lidl ja ha esgotat de forma 'online' dues de les seves peses. D'una banda, tenim la pesa russa de 6 kg, que compta amb una base plana amb potes de goma i un revestiment resistent de plàstic. Segons indica Lidl a la seva pàgina web, aquesta és ideal per exercitar força i resistència en diferents grups de músculs. Encara que s'hagi esgotat de forma 'online', en botigues estan disponibles tant la pesa russa de 6 kg com la pesa russa de 4 kg, perquè triïs la que millor s'adapta al teu entrenament. El seu preu és de 8,99 euros per unitat.

Els accessoris perfectes per entrenar

A més de peses, Lidl ofereix altres articles ideals per entrenar zones del cos en concret i alguns d'ells també s'han esgotat en línia. Per exemple, podem trobar un corró per abdominals, que és perfecte per a exercitar la zona de l'abdomen, l'esquena, les espatlles i els braços. Està esgotat de forma 'online', però es pot comprar en supermercats físics per 5,99 euros.

D'altra banda, també pots trobar una taula de flexions, que és ideal per entrenar amb més intensitat i que compta amb 6 posicions diferents, per 12,99 euros. També es pot trobar el 'set' de corda amb llasts, que és perfecta per a exercitar resistència i coordinació i té un preu de 9,99 euros. Tots aquests articles, de moment, estan esgotats 'online', però es poden trobar a les botigues físiques que tinguin habilitades la secció de 'Basar'.

D'altra banda, també podem trobar a Lidl un altre article que és ideal per entrenar tan força com coordinació. Es tracta d'una barra que es pot omplir amb aigua i, així, adaptar el pes a les necessitats de cada persona. El seu preu és de 22,99 euros i està disponible en línia i en botigues físiques.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]