Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carrefour

Carrefour ven el calçat ideal per l'hivern: no es mulla i val menys de 15 €

Busques un calçat adequat per als dies de pluja? Doncs no et perdis aquesta opció de Carrefour

Per als amants de les èpoques més plujoses, fredes i humides de l'any, el canvi d'armari, els canvis de rutines i el Nadal provoca emoció i felicitat. I encara que de vegades costi fer algunes activitats al carrer quan arriba el fred, és reconfortant estar a casa calentets i descansant.

 

Aquesta època no només suposa un canvi d'armari, també pel que fa a la sabatera. I és que ens hem d'oblidar de les sabatilles i sandàlies, i passar a les botes i calçat hivernal.Un bon exemple el trobem en aquestes botes a la venda exclusivament a la cadena de supermercats Carrefour. Que destaquen, a més a més, per ser ideals per a la pluja.

Les botes més ideals per a la pluja són a Carrefour

Carrefour també és una gran superfície que compta amb moltíssims centres repartits per tot Europa. En aquest cas, i com cada època, solen treure a la venda un o més productes estrella.

 

Ara ha tocat el torn del calçat, un tipus de calçat molt adequat per a aquest hivern. Entre les ja existents, com les de cuir, de llana o de pell amb 'borreguet', aquesta vegada ha tret un tipus de bota còmoda i realment moderna.

Imatge de les botes de color granat de 'Mery Turiel' de Carrefour
Podràs combinar aquestes botes amb qualsevol 'outfit' | CatalunyaDiari

Pots adquirir-les per un preu realment barat, que és de 14,99 €. El material que han fet servir per fabricar-la és impermeable i, sobretot, transpirable, ideal perquè la pell transpiri i no es mulli si la fem servir en dies de pluja.

 

Així mateix, pots portar-la posada amb qualsevol peça, ja que el seu disseny és modern i elegant, sent una peça versàtil que pots combinar per anar a la feina o de passeig amb els nens. Sens dubte és un calçat que podràs fer servir molt assíduament durant tota la tardor i l'hivern.

Pertany a la col·lecció de 'Mery Turiel'

Les botes que estan arrasant a Carrefour són obra de María Turiel, coneguda com a 'Mery Turiel' a les xarxes socials. La jove és considerada una de les 100 millors 'influencers' espanyoles, per la qual cosa no sorprèn que la companyia francesa hagi apostat per una imatge com la seva.

Altres consells útils per a roba i calçat d'hivern

Durant l'hivern, és cert que els canvis són notables, ja que no només es crea un canvi en la manera de vestir-nos, sinó també en els nostres hàbits.Potser ens fiquem al llit abans, i matinem més. Les activitats al carrer, sobretot amb nens, es redueixen, i passem més temps a casa amb la família.

Pla lateral de les botes de color granat de 'Mery Turiel' de Carrefour
Les clientes arrasen amb aquestes botes | CatalunyaDiari

I encara que per a moltes persones els resulti una llauna, per a altres és una altra etapa que cal sentir i viure com a part de la vida. Estem en constant canvi i no hi ha res més beneficiós que adaptar-nos al que ve amb les seves conseqüències i, és clar, beneficis.

 

Però, pel que fa a la roba, és comú que comprem productes i peces que ens ajudin a passar millor aquesta època de fred. A molts els agrada comprar a final d'estiu per aconseguir productes rebaixats, o a finals d'hivern per adquirir igualment el que necessitava un preu més baix.

La cadena francesa Carrefour, així com moltes altres, sol llançar productes estrella que tendeixen a tenir una gran quantitat de vendes. Especialment quan són opcions interessants a preus baixos.

 

Aquest és el cas del calçat tipus bota que ja vam veure en aquest article, i que va llançar fa pocs dies per tal d'ajudar a passar millor el fred i, sobretot, la pluja.Per què?

 

Doncs perquè, com hem esmentat, és un tipus de bota d'aigua ideal per practicar senderisme, encara que el millor benefici és que la pots utilitzar per a la pluja sense la sorpresa que se't mullin els peus.Així que ja saps, si penses canviar les sabates de l'armari aquesta temporada, no et pots quedar sense comprar les noves botes de Carrefour.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp