Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Decathlon

Decathlon té les sabates per a nens que no rellisquen mai: tirades de preu

Si busques unes sabates perfectes que no rellisquin pels teus fills, no et perdis aquesta proposta de Decathlon

Encara que vestir els nostres fills, en general, no tendeix a suposar un problema, la cosa sí que es pot complicar a l'hivern, especialment quan plou. Per evitar-ho, Decathlon et proposa unes sabatilles antilliscoses molt interessants…

Tots coneixem la marcaQuechua, de venda exclusiva a Decathlon. De fet, és tan enormement versàtil que podem trobar-nos amb una àmplia varietat d'elements de vestir, des de jaquetes a pantalons, passant, és clar, per sabates. Un bon exemple el trobem en aquestes sabatilles de muntanya per a nens que segurament us encantarà per aquesta temporada hivernal.

Com són les sabates per a nens de Decathlon?

Com veiem, són sabatilles ideals per a la muntanya realment resistents, que assegura l'adherència i permeten que els nens puguin caminar de manera segura.Tenen una sola fabricada amb materials d'alta qualitat i uns tacs especialment concebuts per millorar l'adherència al terra al màxim, amb la finalitat d'evitar possibles relliscades.

Però les característiques de la sola no acaben aquí, ja que també té un sistema d'amortiment veritablement exclusiu, que garanteix un bon confort tant a curt com a llarg termini.

És una opció resistent per als més petits de la casa, perquè compten amb un pes realment mínim (per exemple, la talla 36 pesa només 250 grams), i el seu disseny ajuda a disminuir l'impacte de la petjada, fins i tot en terrenys irregulars.

Sabates nens decathlon
Aquestes sabates de Decathlon per a nens t'encantaran | DECATHLON

A més, és força probable que als teus fills els encanti. Saps per què? Perquè disposa d'un disseny cridaner, bonic i cuidat, ideal per a nens que volen iniciar-se al senderisme o al trekking.

Però si t'han agradat les seves característiques, és força probable que també t'agradi una altra cosa no menys important: el preu. I és que costa 11,99 euros. Un preu molt econòmic.

Consells útils a l'hora de comprar sabates per als vostres fills

Conegudes quines són les principals característiques d'aquestes sabatilles per a nens de Decathlon, anem a una altra qüestió important, on us oferirem alguns consells útils a l'hora d'escollir el calçat infantil. I és que en comprar sabates per a nens, hem de poder assegurar-nos que no siguin ni massa grans ni massa petites.

Les sabates han de quedar bé, sense estrènyer. Per això, per als nens, sigui ideal que tinguin entre 1 i 1,5 centímetres d'espai (per, per exemple, poder créixer sense la necessitat de comprar una nova sabata en qüestió de mesos).

Primer pla d'un parell de vambes blanques brutes
Escollir la talla perfecta no ha de ser complicat | Getty Images

Així, el peu llavors té espai per créixer i les sabates s'ajusten bé i ho sostenen. Però, com mesurar-ho? L'espai per al creixement es mesura des del dit gros del peu fins a la punta de la sabata.

Les sabates han de quedar bé, però les sabates s'han de poder fer servir durant el major temps possible. Si hi ha massa espai per al creixement a les sabates, es dificulta el moviment del nen. Les sabates que són massa grans tampoc no sostenen el peu.

D'altra banda, un altre detall no menys important: no sempre hem de confiar en les marques de mida de les sabates, perquè varien entre diferents fabricants. Però, la mida correcta es pot trobar millor traient la plantilla del tot i mesurant la plantilla.

Quan compreu sabates d'hivern, com és el cas, també heu de tenir en compte els mitjons, és a dir, hem de deixar de marge entre 1,5 a 2,0 cm a les sabates d'hivern en el moment de la compra.