Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Logotip d'ikea

La funda nòrdica d'Ikea que arrasa: manté la calor i costa molt poc

Si no vols passar fred aquest hivern, no et podràs resistir a aquesta funda nòrdica de venda exclusiva a Ikea

Amb l'arribada del fred, no ens queda més remei que treure tota la roba d'abric, tornar al traster o buscar les caixes on vam guardar, ja fa uns mesos, la roba d'hivern per tornar a incloure-la a l'armari. Però, de vegades, hem de comprar coses noves. Si busques roba de llit, la nova funda nòrdica d'Ikea us encantarà.

 

Si ets dels que fas el canvi d'armari per temporades, hauràs de començar a desenterrar els pijames, la roba en general i els jocs de llit per vestir d'acord amb l'estació de l'any.

 

Tot i que és molt probable que tinguis caixes plenes de roba de llit d'hivern, també és possible que hagis de tornar a comprar algunes coses noves. Així, si busques noves peces de roba per al llit, especialment dissenyades per a la tardor o l'hivern, segurament la funda sobre la qual et parlarem a continuació t'agradarà.

 

La funda nòrdica de venda exclusiva a Ikea

 

Si vols preparar el teu llit per a l'hivern amb roba de llit nova i barata, et mostrem una opció que et resultarà molt interessant. Com molts dels seus productes, Ikea s'enorgulleix dels seus preus, i és que en aquest cas pots adquirir una funda nòrdica ideal i fàcil de col·locar per tan sols 15€.

 

El pitjor de tot és buscar un dels seus productes pel nom, i particularment si no parles suec. Per això, us animem a comprar aquest producte tan demandat però sense necessitat d'haver de pronunciar el seu nom.

 

Muntatge amb la funda nòrdica d'Ikea
Amb aquesta funda nòrdica d'Ikea, dormiràs d'allò més còmode | CatalunyaDiari

 

Aquesta peça anomenada 'ÄNGSLILJA', és un 'pack' que conté la coixinera amb la funda nòrdica adornada amb uns botons de plàstic. Podràs trobar-la en diferents mides, aquelles mides tan especials que només comercialitza Ikea.

 

La funda nòrdica és un dels productes més venuts en aquesta època, ja que és ideal per evitar el fred i ens decora el llit de la manera més fàcil i còmoda possible. Les mides del 'pack' estan pensades per a llits individuals i dobles, de 80 i 90 cm d'amplada i per a llits de 135 cm i de 160 cm

.

Muntatge amb la funda nòrdica d'Ikea
Aquest producte d'Ikea presenta models de diferents colors | CatalunyaDiari

 

Per tant, les mesures exactes de la funda d'Ikea són de 150x220 cm per a llits individuals i de 240x220 cm per a les altres, incloent-hi la funda del coixí de 50x60 cm.

 

Què cal tenir en compte a l'hora d'escollir roba de llit per a l'hivern?

 

El disseny és la clau. Fa uns quants anys, solien predominar els colors foscos com el marró o el gris per a aquesta estació. Tot i això, els colors ja formen part de qualsevol vestit independentment de l'estació de l'any en què ens trobem.

 

És qüestió d'aprendre a combinar, d'utilitzar les peces que més ens afavoreixen i sobretot de treure'n molt de profit. Si t'agrada la moda, segurament gaudiràs molt d'aquesta mena de coses, de tornar a treure peces que tenies guardades per tornar a utilitzar-les o d'anar a comprar allò que és tendència.

 

Ikea, sinònim de bons preus

 

Si prefereixes adquirir noves peces per vestir o per a la casa, sempre cal mirar la butxaca. No obstant això, és cert que a Ikea podem trobar bones peces de roba de llit a preus molt baixos.

 

De fet, s'ha convertit en un dels grans comerços que abasta tot allò que té a veure amb la decoració de la casa, i s'hi pot trobar des de mobles, butaques, armaris, cuines i banys i fins i tot tot allò dedicat als més petits de la casa.

 

Per això, a més d'aquesta funda nòrdica, és força probable que també puguis fer-te amb altres opcions úniques i rebaixades per al teu llit a la mateixa botiga.

 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp