Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'entrada de Carrefour

Carrefour té la maleta perfecta per viatjar en avió: és una ganga

Carrefour ha sorprès amb aquesta interessant proposta

Carrefour és, com indica un estudi recent, un dels supermercats que està entre els favorits dels espanyols per fer la compra. Això és perquè, entre moltes altres coses, ofereix productes molt interessants a bon preu. Un exemple n'és el llançament que ara acaba de fer.

Carrefour ha pensat en els que agafaran un vol per fer una escapada o per gaudir de les seves vacances. Per això, els ha posat sobre la taula la possibilitat d'adquirir una maleta de cabina fantàstica a un preu molt assequible. La vols veure? Te la presentem a continuació.

Carrefour acapara l'atenció per la seva oferta

La cadena de supermercats francesa va posant a l'abast de la mà dels clients interessants articles específics per a cada temporada. Per aquest motiu, ara que ja estem pensant en vacances, ha posat en marxa una oferta que val la pena tenir en compte.

Carrefour ha optat per donar-los la possibilitat d'aconseguir una fantàstica maleta per als que tenen poc espai al maleter del cotxe o per als que viatjaran amb avió. És una rígida que respon al nom d'ABS Star Plus.

Imatge de la maleta de Carrefour
Carrefour ha rebut molta atenció pel seu ABS Star Plus | Catalunya Diari

D'aquest producte has de saber que està especialment pensat per a les persones que volaran i no volen facturar equipatge extra per no pagar més. D'aquesta manera, és una opció magnífica perquè s'ajusta a les mesures que les aerolínies estableixen per a l'equipatge esmentat que viatja en cabina. Així, és de 55 x 35 x 20 centímetres.

Altres característiques que la identifiquen és que està realitzada en ABS (Acrilonitril butadiè estirè). És ujn material que propicia que la maleta sigui molt resistent i que a més resulti força lleugera. D'altra banda, propicia que el que es guardi dins d'ella estigui perfectament protegit davant de la pluja i la humitat.

Carrefour dona més dades d'interès

La cadena gal·la també ha volgut ressaltar més senyals d'identitat d'aquesta maleta interessant que ara s'ha convertit en notícia. Per exemple, ha destacat que pesa tan sols 2,4 quilos i que incorpora un pany segur per dials que evita que pugui ser oberta per estranys. A més a més, compta amb quatre rodes alineades, que faciliten moure-la amb absoluta comoditat, i que té nanses superiors.

Carrefour, pensant en els gustos variats dels seus clients, ha pres la determinació de posar-la a la venda en una gran varietat de colors. Als seus supermercats es pot adquirir en negre, en blau, en xampany, en verd i també en fúcsia. En definitiva, qualsevol pot trobar un to que li agradi.

Imatge de la maleta de Carrefour
Carrefour ha destacat també la seva seguretat i el preu del producte | Catalunya Diari

Després de conèixer a fons totes les característiques d'aquesta proposta, et deus estar preguntant el seu preu. Doncs bé, has de saber que és força econòmic, si es compara amb altres opcions que hi ha al mercat. Costa 39,99 €, després que s'hagi rebaixat de manera cridanera, ja que abans estava disponible per 49,99 €.

Per tot el que s'ha exposat és pel que aquest article ha passat a causar gran interès. I és que es considera que té tot el necessari per ser l'equipatge perfecte per viatjar portant l'imprescindible i gastant el mínim possible.

Si tu et trobes ara preparant les teves pròximes vacances i necessites renovar maleta, tingues molt en compte aquesta opció de Carrefour. Però, també has de tenir en consideració tots i cadascun dels consells de salut bàsics que cal seguir quan te'n vas de viatge.