Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un Ikea

El moble d'Ikea que podràs fer servir de moltes maneres a casa teva: menys de 40 €

Podràs col·locar-lo on més ho necessitis perquè compleixi la funció que vulguis

Moltes vegades passa que comprem un moble que a la seva etiqueta posa que té una funció, però després l'utilitzem per a una altra de diferent. Això passa perquè no busquem un moble en concret, sinó una estructura que ens pugui donar l'ús que necessitem. També pot ser que a la botiga se'ns encengui la bombeta i se'ns acudeixi.

No és una cosa dolenta. Al capdavall, el més important és que vegem les necessitats de casa nostra cobertes. A més, és possible que marquem tendència i donem idees a qui visiti la nostra llar i ens pregunti. Segurament, potser és una cosa que a una altra persona no se li ha acudit i sigui molt útil i vàlid per a ella.

També és cert que a les botigues ja és possible trobar mobiliari versàtil que pot tenir diferents funcions. Encara que es comercialitzi amb una funció concreta, un article pot oferir més possibilitats de les que al principi es pressuposen. A més, si ens organitzem bé, això ens pot suposar un estalvi, ja que tindrem 2 mobles en 1.

Dins l'ampli catàleg d'Ikea, hi ha un moble concret que pot complir amb aquestes característiques a la perfecció. En principi, es ven com una tauleta de nit, però ateses les seves peculiaritats, que de seguida et descriuré, descobriràs la seva versatilitat.

Una tauleta que es converteix en altres mobles

La tauleta de nit Vihals es ven com a tal a Ikea per 39,99 €. A més, el gegant suec s'encarrega d'explicar-nos a la descripció les múltiples possibilitats que té, més enllà de l'ús que se li pressuposa a l'etiqueta. Potser per això està tenint tant d'èxit, per la combinació del seu preu econòmic amb els diferents usos que té.

Tauleta blanca amb rodes d'Ikea
Té dos compartiments amb diferents mides per posar-hi moltes coses. | Catalunya Diari

Aquest moble es comercialitza en color blanc i té unes mides de 58 centímetres d'alçada, 37 de llargada i 37 d'amplada. Està fabricat amb fusta amb les vores de plàstic. El seu muntatge és senzill, així que l'únic que hauràs de fer per tenir-lo llest serà seguir les instruccions. A més, a la part inferior té quatre rodes per facilitar-ne la mobilitat.

És aquí on veiem aquest plus que fa que sigui tan versàtil. És clar que podem fer-lo servir com a tauleta de nit, però en tenir aquestes rodes se'ns presenten més possibilitats. També pot ser una tauleta perfecta en aquell lloc de la casa on ens faci falta. Podrem moure-la al nostre gust i l'alçada és perfecta per recolzar el que vulguem.

També cal destacar que compta amb dos compartiments de mida diferent que ofereixen moltes possibilitats per guardar coses. Pots posar-hi revistes, llibres, guardar el telèfon, una manta per al sofà si la tens al saló… Tot això suma a la superfície superior on col·locar un llum, una petita televisió per a l'habitació, begudes, etc.

Com estàs comprovant, aquest moble es pot convertir en allò que tu més necessitis a casa. Només t'has de parar a pensar una mica per veure quin ús podria tenir i que fins ara no havies caigut. Per descomptat, el preu no fa justícia a les seves possibilitats.

Les taules sempre venen bé

Aquest tipus de mobles són necessaris perquè sempre ens poden treure un compromís, sigui per recolzar alguna cosa o per tenir un lloc més d'emmagatzematge. Per això, és un mercat que ofereix productes que no vas pensar que existien. Aquí te'n deixo alguns.

1. Tauleta de metall de Leroy Merlin

Leroy Merlin té a la venda aquesta tauleta de metall de color negre per 17,79 €, encara que també està disponible en altres tons per un import lleugerament superior. Les seves mides són 38 x 50 centímetres i poden suportar fins a 5 kg. En la seva descripció posa que està pensada per ser col·locada al saló o al rebedor.

Tauleta negra de Leroy Merlín
Pots trobar aquesta tauleta de metall negra a Leroy Merlín per 17,79 €. | Getty Images

Tot i això, el seu estil modern pot encaixar en qualsevol de les estances de la casa. A més, com que és senzilla, no recarregarà la decoració que tinguem prèviament, ja que està pensada per donar un toc d'ambient contemporani.

2. Tauleta-tamboret de Lidl

No has llegit malament, no. Lidl té a la venda un tamboret que ve amb un tauler desmuntable per transformar-lo en una tauleta en una sola maniobra. Costa 17,99 € i és tot un èxit entre els consumidors. És de color negre i la tela de la cadira arriba a aguantar 110 kg. És perfecta per fer-la servir a l'aire lliure i, a més, és resistent a la intempèrie i als rajos UV. En el cas que vulguis fer-la servir en interior, té uns peus que no ratllen el terra. A l'hora de guardar-la, gairebé no ocupa espai.

Tauleta-tamboret de Lidl
És perfecta per a l'aire lliure, ja que és resistent a la intempèrie i als rajos UV. | Catalunya Diari

3. Tauleta Listerby d'Ikea

Per acabar, vull ensenyar-te aquesta novetat que hi ha a Ikea. Es tracta de la tauleta Listerby fabricada amb roure tenyit. Pots triar entre marró fosc i marró clar, depenent de quin t'encaixi millor. El preu és de 99,99 € i té dos prestatges. La primera et servirà per posar allò que estiguis usant al moment, mentre que la part inferior pots fer-la servir com a emmagatzematge de revistes, comandaments a distància o el que vulguem. No et preocupes a l'hora d'usar-la, ja que té una placa protectora de vernís que fa que duri més sense perdre el seu aspecte natural.

Tauleta marró d'Ikea
Té una placa protectora de vernís perquè no perdi el seu aspecte natural. | Catalunya Diari