Logo de la cadena de supermercats Carrefour

Carrefour llança la seva novetat més saludable de l'estiu

Uns productes que t'ajudaran a mantenir la línia durant l'estiu

Carrefour ho ha tronat a fer i ha tret un nou producte aprofitant que l'estiu ja està aquí. El producte de què parlem és el  Quefir, també anomenat iogurt búlgar, que consisteix en llet fermentada rica en bacteris i llevats probiòtics que ajuden a millorar la flora intestinal. Es tracta d'un aliment que ajuda a mantenir la salut general del nostre organisme, ja que ens ajuda a tenir un bon sistema immunitari i a millorar el trànsit intestinal. 

La simplicitat dels seus ingredients fa que molta gent opti per elaborar-lo a casa perquè només es necessiten llet, quefir, un pot de vidre i un lloc fosc i sec on deixar la barreja reposar perquè fermenti i s'obtingui un bon resultat. Tot i que sembla molt fàcil fer quefir, obtenir el fong és una tasca complicada. 

 

Carrefour ens ha volgut posar les coses més fàcils i per això ha tret a la venda unes varietats de sabors de iogurt búlgar. Així doncs, pots 'matar la gana' amb el natural ensucrat, el de civada i nous o el de nabius. Tots tres sabors es venen en paquets de quatre deliciosos iogurts els quals no tenen colorants i tenen un aroma natural amb una textura molt cremosa. Totes aquestes qualitats converteixen aquests iogurts en unes  postres ideals per a qualsevol moment del dia. Els packs de quatre iogurts es venen a un preu de 2,09 euros.

Un quefir més ecològic

Aquestes postres no han estat l'única aposta de la companyia que ha comercialitzat i distribuït diverses classes de Quefir a les seves tendes i, d'entre ells, la  gamma Bio és la que ha obtingut millor resposta per part dels consumidors de Carrefour. Aquests productes es ven en un format de 420 grams. En aquest cas, la companyia ha sorprès amb tres nous quefirs 0% matèria grassa: de cabra i ovella, d'ovella i vaca i d'ovella. A més de dos iogurts 0%, de vaca i ovella; i un iogurt d'ovella natural.

 

La seva elaboració es produeix a Espanya i es fa amb llet sencera ecològica  d'origen nacional i procedent de zones on no s'han utilitzat adobs químics, pesticides de síntesi o organismes modificats genèticament. La seva elaboració s'ha fet respectant el medi ambient i el ritme de creixement de plantes i animals. Aquesta gamma de quefirs s'ha posat a disposició dels clients en petits envasos de vidre, ja que l'empresa de distribució està compromesa amb la sostenibilitat i la reducció de plàstic a les seves botigues.