Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un plat de sushi

Carrefour ven el primer sushi amb arròs integral

També han aconseguit la certificació de 'sense gluten' de la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya

Sushi a la venda en un supermercat Carrefour
Carrefour ha renovat la seva oferta de sushi | Carrefour

 

No hi ha dubte que Carrefour s'està ficant les piles quant a introduir una reconversió alimentària dels seus clients.  Gràcies a la campanya 'Act for food', destinada a aconseguir que cada vegada la població s'alimenti millor, han estat diverses les iniciatives que han iniciat amb aquest objectiu.

La més recent estava relacionada amb la introducció de farina 100% integral en els seus pans.  Ara, després de la bona acceptació d'aquest canvi en el forn de pa, la cadena de supermercats presenta un sushi elaborat amb arròs integral, tal com explica 'La Coctelera'. 

[predef]catalunya-compres-i-moda-165[/predef]

Certificació sense gluten

Sense cap mena de dubte aquesta és una novetat que agradarà molt a alguns consumidors que, si dubtaven si aquest plat japonès era saludable, ara ja no hi ha dubte que així és.  D'altra banda, algunes de les safates de sushi de Carrefour també han aconseguit la certificació de 'sense gluten' de la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE). 

Paral·lelament, Carrefour també ofereix ara als seus prestatges noves varietats de sushi que van acompanyades d'una nova gamma de 'poke', un plat d'origen hawaià que consisteix en peces de peix sobre una base d'arròs i verdures. Tanmateix, cal destacar que totes les noves receptes que Carrefour ha introduït en els seus supermercats, s'elaboren per xefs especialistes dels seus centres.

 

El millor sushi del mercat, segons 'El Comidista'

No s'ha d'oblidar que el sushi de Carrefour va ser el millor qualificat per 'El Comidista', ja que va destacar la seva frescor i qualitat tant del peix, com de l'arròs utilitzat.  Finalment, més enllà del sushi, els que vulguin optar per comprar menjar preparat han de saber que Carrefour també ofereix un assortiment de plats com amanides, fruites talles i altres receptes tradicionals com la paella o els rostits de carn.

Imatge d'un plat de sushi
Mercadona millora la seva gamma de productes de sushi | Cedida

 

També et poden interessar...

  • Carrefour llença una oferta de 6.500 llocs de treball per a l'estiu
  • Carrefour es converteix en el primer súper a vendre pa 100% integral