Cau la venda de preservatius durant el confinament

Ha augmentat l'ansietat entre la població

Interior d'un supermercat
Ha augmentat l'ansietat entre la població | Pixabay

Segons ha informat Laxman Narasimhan, CEO de Durex, a la BBC, les vendes de preservatius de la marca han disminuït dràsticament a causa de la crisi generada pel coronavirus. L'arribada del virus ha suposat un estat d'alerta sanitària que ha generat també una crisi econòmica i social, cosa que s'ha vist reflectida en el sexe entre les parelles. 

Menys vendes a Itàlia i Regne Unit

Narasimhan atribueix aquesta reducció de les vendes al confinament, ja que des del moment en què es va declarar aquest estat, les parelles que s'han confinat separades no s'han pogut veure. Per altra banda, en aquelles parelles que s'han confinat juntes, Narasimhan assegura que la convivència durant tants dies ha afectat les ganes de tenir relacions sexuals, ja que es té un contacte permanent amb l'altra persona. «Les ocasions íntimes s'estan reduint i això és una manifestació d'ansietat», assegurava el CEO de Durex. 

Els països on més s'han reduït les vendes són Itàlia i el Regne Unit. «El que es veu és que el virus està afectant el nombre d'ocasions íntimes al Regne Unit», manifestava Narasimhan. Tot el contrari ha passat a la Xina, on ja han començat la desescalada i s'ha notat un creixement de les vendes.

Segons Reckitt Benckiser, una empresa britànica de productes de la llar, higiene i salut, s'espera que la demanda de preservatius al Regne Unit es recuperi quan s'acabi el confinament, de la mateixa manera que ha passat a la Xina. 

Augment en les vendes de desinfectants

Des de l'empresa asseguren que les vendes d'altres productes com els desinfectants o els xarops per la tos han augmentat, cosa que es pot deure també a l'increment de la responsabilitat de les persones pel que fa a les mesures d'higiene, per no contraure el virus. 

Després que el president dels Estats Units, Donald Trump, suggerís a la ciutadania que era bo ingerir desinfectants, des de Reckitt Benckiser es van veure obligats a emetre un comunicat perquè les persones no seguissin les instruccions del president. Lysol, Dettol i Cillit Bang són alguns dels productes de la marca, els quals van remarcar que no havien de ser administrats «per injecció, ingestió o qualsevol altra via».


Comentaris

envia el comentari