DIA esgota el producte que tothom necessita ara mateix

La cadena ha venut mig milió d'existències en només 6 hores

Supermercat DIA
El nou article oferit per DIA s'ha esgotat en qüestió d'hores | Cedida

Durant aquesta setmana tot el país es troba en la fase 0 de desescalada - excepte per Formentera i algunes illes de Canàries, que han pogut avançar directament a la fase 1. Una de les grans diferències d'aquesta fase 0 és que els petits comerços han pogut aixecar la persiana de nou per tornar a una 'nova rutina'. Això sí, sempre utilitzant els productes necessaris per oferir una mínima protecció al client no contagiar i viceversa.

 

Com a conseqüència a aquesta obertura després de dos mesos de quarantena, els supermercats han patit un increment en les demandes de mascaretes i guants fins al punt de deixar sense existències a algunes cadenes de distribució com és el cas de DIA.

El nou producte esgotat

Des que va imposar-se l'estat d'alarma, les preferències del client han anat canviant fins adaptar-se a una nova vida a casa. Ara, però, toca tornar als carrers i la població té clara quina és la seva prioritat per poder fer-ho: seguretat. És per això que la cadena de supermercats DIA ha esgotat les mascaretes d'un sol ús que es podien adquirir des d'aquest dijous a través de la seva pàgina web oficial.

 

Com a fonts de la companyia han assenyalat a Europa Press, en concret s'han venut mig milió de mascaretes en menys de 6 hores a través del seu canal en línia i han indicat que reposarien el producte sanitari «com més aviat possible».

DIA anunciar ahir que posava a la disposició de tot el món caixes de 50 unitats de mascaretes per 30 euros IVA inclòs, per la qual cosa cada paquet surt a 0,60 euros, per sota dels 0,96 euros que fa unes setmanes va fixar el govern.

A l'abast de tots

La companyia ha assenyalat que es venien a preu de cost, el mateix que havien pagat elles per obtenir-les als seus proveïdors, «ja que es tracta d'oferir un servei als seus clients i no d'obtenir un benefici econòmic», va indicar l'empresa en un comunicat . DIA va limitar la seva venda a una caixa per comanda en línia per tal que el producte arribés al màxim nombre possible de població.

 

La cadena de supermercats va incloure aquest producte entre la seva oferta comercial per donar resposta a les necessitats de la població actual derivades de la pandèmia del coronavirus. Tot i que el govern encara no ha imposat l'ús obligatori de mascaretes per poder sortir al carrer, sí que són recomanables per evitar propagar i contagiar-se del virus.


Comentaris

envia el comentari