L'exitós producte de Mercadona que triplica les seves vendes en quarantena

Els nostres canvis d'hàbits han canviat a causa del confinament, i això ho demostra

 Fotografia d'una prestatgeria de Mercadona amb productes com la vitamina C, pròpolis o gelea reial
Les pastilles efervescents de vitamina C estan sent tot un èxit | Mercadona

Amb el confinament, els nostres hàbits han canviat, i això és una cosa que es reflecteix en la nostra cistella de la compra.Mercadona és un dels supermercats que més està patint aquestes pujades i baixades de vendes. Si bé ja us hem explicat quins són alguns dels productes que estan disminuint les seves vendes, també hi ha altres que les estan doblant i fins i tot triplicant. I el que us presentem a continuació és un exemple d'això.

I és que la companyia valenciana ha explicat, a través d'una nota de premsa, que la vitamina C en comprimits efervescents ha incrementat les seves vendes el triple. I el principal motiu d'aquest gran increment és que els 'caps' (així anomenen als clients) tenen una clara intenció de reforçar el seu sistema immunològic, i per això van a productes que compleixin aquesta funció.

Aquest producte es ven en pastilles efervescents des de l'any 2017 i, gràcies a la vitamina C, ajudem a fer que el nostre sistema immunitari funcioni de forma normal. Està elaborat pel proveïdor alemany 'Kruger' i se subministra en totes les botigues d'Espanya i Portugal.

 

Olives i confitats

Altres dels productes que també estan incrementant les seves vendes són les olives i els adobats, que han pujat un 45%, tant en botigues físiques com en línia. Aquest augment de vendes es deu, també, pels canvis d'hàbits de consumidor, ja que ara els clients, com que no poden anar a bars, decideixen fer-se l'aperitiu a casa.

Les olives són considerades com a 'superaliments' i són ideals per a consumir-les a manera de 'snack' a qualsevol hora del dia. Mercadona compta amb 100 tipus diferents d'olives i confitats, i estan disponibles segons les zones i els costums dels clients.

Una de les olives més venudes, que ha incrementat un 65% les seves vendes, són les Olives Chupadedos, elaborades pel proveïdor Olives Guadalquivir a Andalusia. A més, hi ha usuaris que aconsellen utilitzar com a mesurador el pot d'aquestes olives, quan ja les hàgim consumit. Què més es pot demanar?


Comentaris

envia el comentari