Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'una persona netejant un vidre.

Causa furor en els supermercats el producte per netejar els vidres ràpidament

No t'agrada netejar els vidres? Amb aquest producte ho podràs fer en pocs minuts

Costa mantenir-les netes diàriament, les finestres i vidres sempre estan subjectes al mal temps, la contaminació i altres elements. Per sort, hi ha un producte que t'ajudarà a mantenir-les netes ràpidament.

I és que netejar casa nostra sempre es converteix en una tasca complicada i difícil. Especialment quan no fem servir els productes adequats, cosa que pot afectar els resultats.

La neteja de les finestres i els vidres es converteix en l'activitat més odiada, ja que no sol ser senzilla. Pitjor encara, si ens trobem al bany, sol ser comú que quan ens dutxem s'acabin acumulant als vidres de la dutxa tant la calç com l'aigua. Què fer?

Aquest és el producte que us ajudarà a netejar els vidres bruts ràpidament

Per a aquests casos, podem optar per aplicar vinagre al vidre de la dutxa (o a qualsevol finestra), cosa que ajudarà de manera molt positiva perquè actua com a desincrustant.

Tot i que hi ha diferents receptes que poden ser més o menys efectives (com veurem a l'apartat següent), només cal posar vinagre en un esprai i procedir a aplicar-lo sobre el vidre cada vegada que ens dutxem.

Vinagre
Efectivament, el vinagre és el millor producte per a netejar vidres i finestres. | GETTY IMAGES

D'aquesta manera, aconseguirem evitar que les gotes d'aigua es quedin al vidre de la dutxa. I, a més, reduirem el risc que s'incrusti la calç i sigui menys molest d'eliminar.

És una opció veritablement econòmica i barata, a més de tremendament accessible, que podem trobar en infinitat de supermercats. A més a més, és molt fàcil d'aplicar.

Quins altres productes podem fer servir?

Com hem vist, el vinagre blanc és un producte natural que pot ser útil per netejar la casa de dalt a baix; i també pot ser ideal per a les finestres, perquè proporciona una brillantor natural i actua com a desincrustant.

Només necessitaràs una ampolla d'esprai neta, 75 cl d'aigua tèbia, 25 cl de vinagre blanc. I barrejar bé. Ruixa amb aquesta combinació els vidres i neteja bé amb un drap net.

Però si les finestres es troben molt brutes, i plenes d'empremtes dactilars greixoses, podeu tastar aquesta barreja: 5 cl de vinagre blanc o de sidra, 5 cl d'alcohol a 90º C, 1 cullerada de maizena, 40 cl d'aigua. Barreja bé i neteja les finestres, fregant amb un drap net.

Què heu de tenir en compte a l'hora de netejar els vidres?

Evidentment, hi ha una sèrie de factors que hauríem de tenir en compte en tot moment abans de posar fil a l'agulla a l'hora de netejar finestres i vidres.

Si el temps és plujós, no ho dubtis, i posposa la neteja de les finestres per a un altre dia perquè les gotes de pluja deixen empremta als vidres. Però encara que el sol brilla, aquest moment tampoc és recomanable.

 

Dona netejant
A més a més, també pots seguir altres consells molt útils. | Getty Images

Saps per què? Perquè si el sol es troba brillant, i fa calor, la ràpida evaporació de l'aigua tendiria a deixar empremta sobre els vidres. Aquesta és la raó per la qual no es recomana netejar finestres quan fa sol.

En aquests casos, i tal com assenyalen els experts, quan el cel està cobert (sense pluja ni excessiu sol) es converteix en la millor opció per netejar les finestres, ja que no correrem el risc que els vidres es taquin. Com veiem, amb una mica de vinagre i una mica de paciència, aconseguiràs netejar els vidres de manera efectiva, tant els de les finestres com els de la dutxa (i el bany).

 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!