Cepsa

Cepsa tira la casa per la finestra a les gasolineres: descomptes de fins a 50 cèntims

Fent provisió de benzina a Cepsa, podràs estalviar-te aquests cèntims tan necessaris

Que el preu de la benzina s'ha disparat és un fet, i des de fa uns quants mesos ja forma part de la nostra realitat. No obstant això, ara és possible estalviar diners cada vegada que fas provisió de gasolina.

La millor opció que Cepsa ofereix als seus clients

Si mirem enrere veurem que aquests últims mesos han estat difícils per a milers de persones. La guerra entre Rússia i Ucraïna ha provocat una sèrie de conseqüències que acabarem pagant tard o d'hora.

Entre aquestes podem destacar el preu del combustible. La pujada de l'IVA, les despeses de distribució i el marge que cada estació de servei ha establert són les conseqüències directes del preu final.

Primer pla d'unes mangueres d'una gasolinera.
A aquestes altures de l'any, el preu continua infladíssim | Getty Images

No obstant això, aquest compost continua sent necessari per a la població, i per això moltes persones busquen la forma de, com a mínim, reduir despeses a l'hora de proveir.

És per això que Cepsa ha decidit fer un pas més enllà i fer arribar a tots els seus clients un avís que pot resultar força beneficiós. Gràcies a ell, podrem estalviar fins a 50 cèntims per cada litre de benzina.

Es tracta ni més ni menys que de la targeta 'Porque TÚ Vuelves'. El principal avantatge que presenta aquesta targeta és que amb ella pots aconseguir un descompte de 5 cèntims quan hagis de proveir a qualsevol de les seves estacions.

Pots afegir els litres de combustible que vulguis, ja que no hi ha límit. I el millor de tot és que, a més d'aquests 5 cèntims, també et podràs beneficiar de 5 més per ser client de Cepsa.

Com pots aconseguir els altres 20 cèntims?

A més, també et pots beneficiar d'altres promocions que estiguin disponibles. Si tenim tot això en compte, el preu que pagaríem per litre seria força menys del que pagaríem en qualsevol altra ocasió.

Així doncs, si tenim en compte aquests dos avantatges, les promocions i també els 20 cèntims que ofereix el Govern per ajuda, podries aconseguir estalviar fins a 30 (i fins i tot 50 cèntims) per litre de combustible, quelcom veritablement avantatjós.

▶️ Vídeo del dia

I com pots aconseguir la targeta 'Porque TÚ Vueves'? Doncs és tan senzill com accedir a la pàgina web de Cepsa i clicar a l'apartat 'Donar-se d'alta'. Un cop omplis les dades podràs tenir-la . A més, podràs portar-la tant al mòbil com de forma física. Per beneficiar-te a qualsevol de les seves estacions, només hauràs de presentar-la en el moment que hagis de proveir.

Altres alternatives per estalviar en combustible

A més d'estar al dia i de consultar les darreres novetats i descomptes, hi ha altres formes en què podem estalviar combustible, i nosaltres podem posar-les en pràctica. Per exemple, la manera com conduïm o l'estat en què es troba el nostre vehicle també és fonamental a l'hora de gastar més o menys combustible.

En aquest sentit, conduir mantenint una velocitat uniforme ens podria ajudar a consumir menys. Per això, evita frenar i accelerar constantment, i intenta buscar sempre les vies amb més fluïdesa de circulació.

D'altra banda, l'estat dels pneumàtics també té un paper clau en el consum. És important que comprovem si es troben amb la pressió indicada, ja que si no fos així el consum també podria augmentar.