Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb botiga de Mercadona i pack de gra de civada cuita de Mercadona

El cereal de Mercadona recomanat per la Fundació Espanyola de Nutrició

És un cereal que aporta a l'organisme una gran quantitat de beneficis

Tenir cura de l'alimentació és clau, entre altres coses, per poder presumir d'una salut envejable. Això consisteix a incloure-hi tant sí com no fruites, verdures i també cereals. Cereals que suposen al voltant del 40 % de la fibra dietètica que prenem al nostre país.

La Fundació Espanyola de Nutrició (FEN) precisament ha analitzat aquells i ha destacat de manera especial el valor de la civada. Per això, per tant i de manera indirecta, ha recomanat un producte que té a la venda Mercadona. Ens estem referint al gra de civada cuita Sabroz.

El cereal de Mercadona que compta amb el vistiplau de la FEN

La FEN va fer un estudi sobre les propietats nutricionals de la civada. Hi destaca la importància del seu consum perquè “és una font de proteïnes de baix cost i perquè posseeix un alt contingut en fibra”. Sense oblidar que, a més a més, aporta a l'organisme greixos saludables.

Partint d'aquestes afirmacions, veiem que, indirectament, avala el consum de la civada que ven Mercadona, que ara triomfa amb la seva graellada. Un lot de dos gotets de 125 grams per només 1,25 €. Destaca el 98 % de cereal i, a més, no compta ni amb colorants ni amb conservants.

Aquest aliment saludable que he tastat, i està deliciós indiscutiblement, es pot menjar i preparar de diverses maneres. Així, es pot menjar tal qual afegint-ho com un ingredient més a una amanida. Però també es pot ingerir després d'haver ofegat en una paella o escalfat al microones.

Muntatge amb botiga de Mercadona i envàs de gra de civada cuita de Sabroz
Si vols enfortir la musculatura, aquesta és una bona opció | Mercadona

No menys interessant és saber que cada 100 grams suposen 25 grams de carbohidrats, 6,7 grams de proteïna i 4,6 grams de fibra. Per això aquest producte ja ha estat recomanat, fins i tot a les xarxes, per diversos nutricionistes com ara healthymiguel.

Per què consumir civada?

La FEN, tal com hem indicat, ha destacat allò que la civada aporta a l'organisme. Així mateix, però, ha posat èmfasi en què suposa això per al nostre benestar físic i emocional.

Per exemple, menjar-ne ajuda a tenir sota control el colesterol i els nivells de sucre a la sang. Serveix per baixar el pes, és una aliada contra les malalties de tipus cardiovascular i és útil per fer front a patologies del tracte gastrointestinal.

I això no és tot, perquè també contribueix a enfortir la musculatura, dona energia i preveu alguns tipus de càncer, com el de còlon o el de mama. Vaja, que és una vertadera font de salut. Per això, si encara no en prens, t'has de plantejar incloure-la com més aviat millor a la teva dieta.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.