Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb botiga de Mercadona i cercle vermell amb mà subjectant un dels seus perfums low cost

El nou perfum de Mercadona és un clon del favorit de la reina Letícia

Per només 14 € ara pots presumir de portar la mateixa fragància que la reina Letícia

Mercadona, en el seu afany per conquistar-nos amb els perfums, n'ha llançat un de nou que no deixa indiferent ningú. El trobem a les prestatgeries de les seves perfumeries, en una capseta imantada de color daurat que clarament imita el luxe. I és que a tots ens agrada presumir de perfums, però si pot ser a preu baix, molt millor.

Per si no n'hi hagués prou, imita el perfum favorit de la reina Letícia, per la qual cosa té tots els ingredients necessaris per convertir-se en el perfum més venut de la cadena del supermercat valencià.

Perfum My soul soirée de Mercadona

Crida l'atenció que el seu envàs compta amb un estampat de motius àrabs. Ve acompanyat per un tap daurat i atomitzador del mateix to. Entre les notes de sortida trobem el taronger, la violeta i l'arrel de Florència que donen pas a la vainilla, la fusta de cedre i l'ambre del seu cor.

Al fons trobem la molsa, la tonka i fustes minerals. Tot plegat crea una aroma sensual i dolça. Aquest perfum de Mercadona és perfecte per a totes aquelles dones que busquen una fragància duradora.

Foto del perfum low cost de Mercadona a la prestatgeria
Per només 14 € podràs tenir aquest perfum semblant a un de luxe | catalunyadiari.com

A més, no només és per als dies de diari, com passa amb la majoria de perfums del supermercat valencià. Aquesta fragància de Mercadona és una mica més cara del que ens tenen acostumats (14 €), però a canvi, la qualitat també es nota que és molt millor.

Podem fer-lo servir per a esdeveniments especials on volem que es noti que portem un perfum elegant i sensual, serà un èxit segur. La seva mida és de 100 ml i és un perfum perfecte per regalar en qualsevol ocasió amb poc pressupost i que farà que quedis de deu.

El clon del perfum perfum My soul soirée

Sempre crida l'atenció que Mercadona vengui fragàncies amb grans semblances als de les marques de luxe. Ara bé, aquesta vegada han anat una mica més enllà i han apuntat al perfum favorit de la reina. Aquest perfum del supermercat em recorda força a Eau du Soir de la marca francesa Sisley.

Totes dues fragàncies són orientals enfustades i compten amb una base d'ambre i mesc. Tanmateix, la colònia de Mercadona és menys floral i això fa que la de la marca de luxe tingui aquest toc distintiu que, probablement, agrada tant a la reina Letícia.

Això sí, el preu, no és per a totes les butxaques. Costa 176,40 € la mida de 100 ml, per la qual cosa l'opció low cost és una bona idea si no volem fer una despesa excessiva en perfums.

Preus i ofertes actualitzats el dia 26/02/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.