Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb botiga ACTION i dona amb ulleres sorpresa

L'imparable súper amb gairebé tot a 2 euros no deixa d'obrir a Espanya: noves botigues

Una nova botiga ha desembarcat a Madrid

Els supermercats de baix cost comencen a prendre els carrers d'Espanya. Aquesta nova expansió es fa més notable amb l'arribada a Madrid d'una nova botiga d'Action, el supermercat conegut per oferir productes a tan sols dos euros. Tot molt barat! Aquí es podran trobar productes no alimentaris a preus irrisoris, cosa que no fa més que augmentar la seva popularitat.

Action, el supermercat low cost que arriba a Madrid

Amb aquesta nova botiga, Action ha inaugurat la setena que ja té a Madrid. D'origen holandès, el supermercat es caracteritza per oferir productes no alimentaris amb grans descomptes, cosa que el fa d'allò més atractiu per al gran públic. Es va fundar el 1993, i ja compta amb més de 2.400 botigues repartides per 14 països europeus.

Entre els seus productes es poden trobar articles de neteja i bricolatge, decoració, papereria, per a mascotes, així com joguines, entre d'altres. Destaca, a més, pel seu preu. La majoria d'aquests articles es venen, generalment, per menys de dos euros.

Botiga per fora de la cadena Action
Podràs trobar de tot! | Action

El supermercat aposta per una estratègia guanyadora

Les botigues Action es caracteritzen per la seva mida mitjana, d'entre 800 i 1.500 metres quadrats. A més, destaquen per un disseny senzill i funcional, amb una forta orientació a la venda de productes de baix cost.

Pel que fa a la seva estratègia, pretenen oferir productes de gran qualitat però barats. Per aconseguir-ho, tenen en compte aquests factors:

  • Compren directament al fabricant
  • Eficiència en la gestió de la cadena de subministrament
  • Enfocament directe als productes de marca pròpia
  • Renovació continuada de l'oferta

On podràs trobar la nova botiga d'Action

En aquesta ocasió, la nova botiga d'Action s'ubica a Torrejón de Ardoz, dins del centre comercial Oasiz, de creació recent.  A més de les seves botigues físiques, des d'Action també compten amb una plataforma en línia. Els consumidors tenen l'oportunitat de veure l'oferta i comprar els productes sense haver de desplaçar-se.